Ads Top

Οι τελευταίες σκέψεις Μεντιλίμπαρ για την 11αδα με Μάλμε!



Ο παίκτης-έκπληξη για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, τι συμβαίνει με τον Νορβηγό εξτρέμ και ποιος άλλος προβληματίζει και πρέπει άμεσα να δώσει απαντήσεις.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Σουηδία για το σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι με τη Μάλμε για το Europa League, όπου θέλει καλή εμφάνιση και βαθμολογικό αποτέλεσμα για να… ξεχάσει τη γκέλα με τον Λεβαδειακό. 



Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του και περιμένει άμεσα απαντήσεις.

Όχι μόνο στην Ευρώπη, όπου αναμένεται να έχει κάποιες αλλαγές, αλλά και στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος όπου δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών. 

Ο Βάσκος άλλωστε δουλεύει παράλληλα στου Ρέντη, τόσο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο και για τα ευρωπαϊκά και για αυτό ήδη έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με όσα ετοιμάζει για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.



Στο ματς λοιπόν με τους Αρκάδες, είναι πολύ πιθανό να δούμε για πρώτη φορά και μάλιστα ως βασικό, τον Γιουσούφ Γιαζιτσί. Ο Τούρκος άσος δεν είναι ακόμα στο 100%, όπως έχετε διαβάσει στα ρεπορτάζ του sportdog.gr, όμως είναι ο παίκτης που λείπει αυτή τη στιγμή και αυτός που μπορεί να δώσει λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι. Ίσως μάλιστα να παίξει και ως… 10αρι, ώστε να έχει ελεύθερο ρόλο και να μην φανεί η έλειψε τρεξιμάτων, που είναι λογικό να έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Από εκεί και πέρα, στο Λιμάνι υπάρχει πλέον έντονος προβληματισμός για τον Κρίστοφερ Βέλντε. Ο Νορβηγός εξτρέμ παρότι έχει πάρα πολλές ευκαιρίες, έχει μόλις 1 γκολ και 2 ασίστ σε 10 παιχνίδια και λογικό είναι να… ανησυχούν για το πότε θα μπορέσει να αρπάξει την ευκαιρία που του έχει δοθεί. Τόσο ο Μεντιλίμπαρ πάντως όσο και η διοίκηση πιστεύουν πολύ στις ικανότητές του και θεωρούν πως το θέμα του είναι κυρίως ψυχολογικό και εστιάζουν στην έλλειψη αυτοπεποίθησης.



Δεν ισχύει ωστόσο το ίδιο για τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει καλά, δεν βρίσκει γκολ και για την ώρα έχει χάσει τη θέση του δεύτερου επιθετικού από τον νεαρό Κωστούλα. Πρέπει άμεσα να βελτιωθεί, καθώς πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει πάρει κι ένα τεράστιο συμβόλαιο για να φορέσει τα ερυθρόλευκα. 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.