Ads Top

Μία εβδομάδα πριν τα γυρίσματα του «The Voice» – Έντονη δυσαρέσκεια του ΣΚΑΪ με τον Χρήστο Μάστορα


Τρεις ημέρες μετά την αποπομπή του από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, ο Χρήστος Μάστορας ταξιδεύει με την Έλενα Παπαρίζου για να δώσουν δύο συναυλίες στην Κύπρο.
 
Για τον Χρήστο Μάστορα τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι δεν μπόρεσε να βρεθεί στη συναυλία της Μαρινέλλας για λόγους υγείας, πιθανότατα από μία γαστρεντερίτιδα.



Στα ίδια ρεπορτάζ όμως αναφέρθηκε ότι υπήρξε αποπομπή του καθώς ζήτησε να καθυστερήσει στη γενική πρόβα, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό από την πολύ αυστηρή σε θέματα χρόνων και υποχρεώσεων Μαρινέλλα.

Τελικά η συναυλία πραγματοποιήθηκε χωρίς εκείνον, μέχρι το σημείο που αναγκαστικά διακόπηκε λόγω της κατάρρευσης της Μαρινέλλας για λόγους υγείας.



Στην εκπομπή Πρωινό Σουσού σχολιάστηκαν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που αφορούν τον Χρήστο Μάστορα, την υγεία του, τις συνεργασίες του. Μέχρι τη στιγμή που στη συζήτηση μπήκε και ο δημοσιογράφος Γιώργος Σκρόμπολας, ο οποίος πρόσθεσε νέα δεδομένα τα οποία αφορούν και το The Voice.

Η ανησυχία για τον Χρήστο Μάστορα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ περισσότερο και λιγότερο της Acun Medya, φαίνονται να είναι ενοχλημένοι καθώς ψάχνουν να επικοινωνήσουν, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα, με τον Χρήστο Μάστορα. Ο λόγος είναι για να υπογραφούν τα συμβόλαια συνεργασίας, καθώς ο τραγουδιστής θα είναι ένας από τους τέσσερις coaches του talent show του σταθμού. Δίπλα του θα κάθονται οι Έλενα Παπαρίζου, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Πάνος Μουζουράκης.



Στην εκπομπή ακούστηκε ότι η άτυπη συμφωνία υπάρχει εδώ και καιρό, όμως ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές από τους 4 τραγουδιστές. Όμως αυτό που ανησυχεί είναι ότι τον Χρήστο Μάστορα τον ψάχνουν περισσότερες ημέρες, από αυτές των τελευταίων 48ώρων στα οποία δήλωσε άρρωστος. Mε τον χρόνο να πιέζει καθώς την επόμενη Τρίτη ξεκινούν τα γυρίσματα του show, οι άνθρωποι του project νοιώθουν μία φυσιολογική ανησυχία.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.