Ads Top

Λέει το “ναι” και εκτοξεύει την τηλεθέαση στα ύψη: Αυτοί είναι οι κριτές του “The Voice” που «κλειδώνουν» στις τέσσερις καρέκλες


Το “The Voice” επιστρέφει στον ΣΚΑΙ, μετά από έναν χρόνο αποχής, με τους δύο από τους τέσσερις κριτές να παραμένουν ίδιοι.

Ήδη, την καλοκαιρινή περίοδο, παίζει το τρέιλερ στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού, για δηλώσεις συμμετοχής, ενώ θα είναι αρκετά ανανεωμένο όσον αφορά στα πρόσωπα που θα καθίσουν στις καρέκλες και θα πατήσουν το κουμπί.



Το μεγάλο ερωτηματικό, το οποίο απασχολεί το κανάλι και την Acun Medya, εδώ και αρκετό καιρό, είναι ποιοι κριτές θα παραμείνουν και ποιοι θα αντικατασταθούν, καθώς υπήρχε διάθεση από τον ΣΚΑΪ και την παραγωγό εταιρεία για ανανέωση στα πρόσωπα.

Ποιοι θα είναι οι τέσσερις κριτές στο “The Voice”



Πληροφορίες αναφέρουν ότι, μέχρι στιγμής, συνεχίζουν σίγουρα στον επόμενο κύκλο του talent show και θα καθίσουν πάλι στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Εκτός απροόπτου, στην τρίτη καρέκλα των coaches θα καθίσει ο Χρήστος Μάστορας, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα συνεχίσει ο Σάκης Ρουβάς, καθώς υπάρχει μια πολύ θερμή επικοινωνία με τον Γιώργο Μαζωνάκη.



Η πρεμιέρα του “The Voice” δεν πρόκειται να γίνει νωρίτερα από τα μέσα Οκτωβρίου, καθώς απαιτείται χρόνος για την κατασκευή του νέου σκηνικού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.