Ads Top

Χαμός με τις δηλώσεις Αδαμαντίδη για Λύτρα: «Μήπως σήκωσε το χέρι του γιατί τον έπνιγε η κατάσταση;» (vid)


Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε δηλώσεις στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σχολιάζοντας το περιστατικό κακοποίησης της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα. Δηλώσεις που προκάλεσαν εύλογες αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής.

Ο τραγουδιστής μάλιστα, συνέκρινε το περιστατικό με το αντίστοιχο, που είχε συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και στη Βαρβάρα Κίρκη – αναφέροντας πως ο ίδιος «δεν ακούμπησε καμία μούρη, ένα σπρώξιμο ήταν».



Οι δηλώσεις του τραγουδιστή

«Με στενοχωρεί αυτό, γιατί ο Απόστολος Λύτρας θα έπρεπε και λόγω θέσης να μη φτάσει μέχρι εκεί. Φαντάσου όμως, από την άλλη, πόσο δίκιο μπορεί να είχε. Όχι στο αποτέλεσμα. Μήπως τον έπνιγε η κατάσταση, που υπήρχε και που πέρασε και η στιγμή αυτή πόσο τον μείωσε και τον υποτίμησε, πόσο τον ξεφτίλισε για να φτάσει εκεί που έφτασε, να χτυπήσει και να παραμορφώσει την μούρη… Χάθηκε να δώσει μια σπρωξιά στον ώμο…στη μούρη;», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον Απόστολο Λύτρα.



«Εγώ δεν ακούμπησα καμία μούρη, ένα σπρώξιμο ήταν. Δεν μπορούσα να πάρω στα χέρια μου τα κλειδιά του αυτοκινήτου, τι έκανα; Μπήκε πολύ σάλτσα μέσα, ως και στημένο. Βρέθηκε υλικό και τι δείχνει να χτυπάω εγώ καμία μούρη;», είπε κλείνοντας ο Θέμης Αδαμαντίδης για το περιστατικό με τη Βαρβάρα Κίρκη.

Αντιδράσεις στο πάνελ για τις δηλώσεις Αδαμαντίδη



Μετά την προβολή των δηλώσεων του Θέμη Αδαμαντίδη ακολούθησαν οι αντιδράσεις από το πάνελ του «Πρωινού» με τους δημοσιογράφους να αντιτίθενται σε όσα είπε για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

«Ρε γαμώτο, κλείσ’ το το ρημάδι. Άσ’ τα μην τα λες, άσε να τα πει κανένας άλλος. Είναι δυνατόν τώρα να περνάς ένα μήνυμα, ότι δεν χτυπάμε πρόσωπο, αλλά άμα ρίξουμε καμιά σπρωξιά στο σώμα, δεν πειράζει; Επειδή είσαι αρσενικό και με θεωρείς και εμένα αρσενικό, ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα που μπορεί να υποστεί ένας άνδρας; Να χτυπάει μια γυναίκα και να ξεφτιλίζεται στο πανελλήνιο επειδή χτύπησε μια γυναίκα ή να τρώει κέρατο; Η ξεφτίλα γενικά είναι το κέρατο.

Γενικά μιλάω, δεν λέω ούτε για εσένα, ούτε για τον Λύτρα. Ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα; Να δείρεις – δεν έχει σημασία στο πρόσωπο ή στα χέρια – και να ξεφτιλιστείς στο πανελλήνιο και να γίνεσαι σαν τις «Οικογενειακές ιστορίες του Alpha» ή να έχεις φάει κέρατο; Δεν είπα να πεις «σε ευχαριστώ αγάπη μου για το κέρατο», θα πεις «άι στο διάολο πάμε παρακάτω».

Στο δικό μου το ζύγι είναι χειρότερο το κέρατο. Θα το καταπιείς, θα πεις δεν άξιζε αυτή η γυναίκα για εμένα, θα πεις και δυο βρισίδια σε δυο φίλους σου και θα πας παρακάτω. Αυτή είναι η διαδικασία για εμένα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, η Φωτεινή Πετρογιάννη τόνισε: «Το ερώτημα είναι, αυτούς τους ανθρώπους σαν τον κύριο Αδαμαντίδη με αυτές τις απόψεις, σκεφτόμουν κάποτε αν πρέπει να τους αποκλείσουμε και να σταματήσουμε να παίζουμε τις δηλώσεις τους… 

Ή να τους αφήνουμε να εκτίθενται για να ξέρουμε ποιοι είναι και ποιόν έχουμε απέναντί μας; Δεν έχω την απάντηση ακόμα να σας δώσω. Πάντως, αυτό που ακούμε τώρα, που το έχουμε ακούσει ξανά, δεν πέφτω από τα σύννεφα – είναι ντροπιαστικό».

Πηγή: enikos.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.