Ads Top

Ο Trannos στη Eurovision 2025: Η συμμετοχή-βόμβα και το τραπ τραγούδι που θα διχάσει περισσότερο και απ’ το ZARI


Η πιθανή συμμετοχή του τράπερ Trannos στη Eurovision 2025, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας αφού και φέτος κατέθεσε πρόταση, έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση και αντιδράσεις στην ελληνική μουσική σκηνή. 

Ο Trannos, γνωστός για το ιδιαίτερο στιλ του και τη δυναμική παρουσία του στη μουσική trap, αποτελεί μια αμφιλεγόμενη φιγούρα, που είτε ενθουσιάζει τους νεαρότερους ακροατές είτε προβληματίζει το κοινό.



Η υποψηφιότητά του θα μπορούσε να φέρει μια σημαντική αλλαγή στην εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού, η οποία παραδοσιακά προσανατολίζεται σε πιο mainstream ή ποπ επιλογές. Αυτό εξάλλου φάνηκε και από τη μείξη πολλών μουσικών ειδών που έφερε η Μαρίνα Σάττι στον διαγωνισμό του Μάλμε.

Η trap μουσική, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία, θα μπορούσε να αποτελέσει μια φρέσκια προσέγγιση για τη Eurovision, καθώς φέρνει έναν μοντέρνο, αστικό ήχο που μπορεί να ξεχωρίσει ανάμεσα στις πιο συμβατικές συμμετοχές. Ο Trannos, με τους έντονους στίχους του και το προσωπικό του ύφος, θα μπορούσε να προσφέρει κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και του ευρωπαϊκού κοινού.



Ωστόσο, η υποψηφιότητα του Trannos δεν είναι χωρίς προκλήσεις. Η μουσική του έχει δεχτεί κριτική για το περιεχόμενο των στίχων, που συχνά αγγίζει θέματα που δεν θεωρούνται κατάλληλα για ένα οικογενειακό πρόγραμμα όπως η Eurovision. Επιπλέον, οι έντονες αντιδράσεις από μερίδα του κοινού, που δεν είναι εξοικειωμένο με τη trap μουσική, θέτουν ερωτήματα για το αν μια τέτοια υποψηφιότητα θα έχει την αποδοχή που χρειάζεται για να προχωρήσει.

Mέσα σε όλα αυτά μπορούν να προστεθούν οι συλλήψεις του στο παρελθόν για κατοχή παράνομων όπλων, φτιάχνοντας έτσι ένα μάλλον προβληματικό «πακέτο» για να ψηφιστεί από τη μεγάλη μερίδα του ελληνικού κοινού.



Trannos και Eurovision

Τον Ιούνιο ο τράπερ είναι δηλώσει ότι είχε καταθέσει πρόταση στον διαγωνισμό αλλά δε θα πήγαινε τελικά. Το τραγούδι-υποψηφιότητα το έβαλε στο άλμπουμ του που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο:

«Πολύ ωραίο το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, πολύ έξυπνο, κάνω κι εγώ το ίδιο… στυλ! Εννοείται ότι θα με βλέπατε στη Eurovision, αλλά επειδή έχω παράπονα από τη διοργάνωση, δεν θα πάω. Στο άλμπουμ που θα βγάλω τον Ιούλιο, θα έχω μέσα το κομμάτι με το οποίο θα πήγαινα στη Eurovision. Είχα καταθέσει φέτος πρόταση! Οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν όλους τους τράπερς στο ίδιο τσουβάλι, οπότε με θεωρούν κακό παιδί και αλήτη»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.