Ads Top

Δεν της το είχαν πει στο Survivor: Η Γεσθημανή Κουτούζογλου θα συλληφθεί μόλις πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα


«Δεν έχω να φοβηθώ κάτι», είπε μέσα στο ριάλιτι αγνοώντας τι την περιμένει έξω

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αναμένεται να προσγειωθεί σήμερα η Γεσθημανή Κουτούζογλου, όπου θα την περιμένει η Στρατονομία για να τη συλλάβει.



Η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, που συμμετείχε στο Survivor 2025, κατηγορείται ως λιποτάκτης εξωτερικού από τη Μονάδα της, σύμφωνα με το άρθρο 36 του στρατιωτικού ποινικού κώδικα.

Οι κατηγορίες και η διαδικασία σύλληψης της Κουτούζογλου



Η κατηγορία προέρχεται από το ΚΕΑΠ, καθώς κατά τη διάρκεια της κανονικής της άδειας, η υπαξιωματικός φέρεται να ταξίδεψε και να διέμεινε σε άλλη χώρα για πάνω από τρεις ημέρες, χωρίς την απαραίτητη άδεια.

Σύμφωνα με το Armyvoice.gr, το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) επικοινώνησε με την παραγωγή του Survivor για να ενημερωθεί η Κουτούζογλου για την κατηγορία που αντιμετωπίζει. Μετά την καθυστερημένη ενημέρωση, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παρουσιαστεί ενώπιον του στρατιωτικού εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη.

Το ταξίδι της ξεκίνησε χθες, και σήμερα αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα, όπου θα την περιμένουν στελέχη του Τάγματος Στρατονομίας για τη σύλληψή της και την παράδοσή της στον εισαγγελέα.

Παράλληλα με την ποινική διαδικασία, το ΓΕΣ έχει ξεκινήσει και πειθαρχική έρευνα για το θέμα. Αν κριθεί ένοχη για λιποταξία εξωτερικού, η Κουτούζογλου ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινή κάθειρξης έως 10 ετών ή φυλάκιση 2 ετών.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.