Ads Top

Το πιο σκληρό Survivor όλων των εποχών: Τα πλάνα που «έκοψε» ο ΣΚΑΪ από τον νέο κύκλο


Για την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor, με την πιθανότητα ωστόσο το πρώτο επεισόδιο να μεταφερθεί μία ημέρα αργότερα, τη Δευτέρα 16 του μήνα, να εξακολουθεί να υπάρχει.

Ο ΣΚΑΪ, επιδιώκοντας να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης ήδη από το ξεκίνημα της νέας σεζόν, προγραμμάτισε για νωρίτερα τον Survivor -αφήνοντας για το δεύτερο μισό της σεζόν το πολυδιαφημισμένο Exatlon-, προειδοποιώντας τους παίκτες πως η νέα σεζόν θα είναι ίσως η σκληρότερη όλων των εποχών.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του reader.gr, στο τραπέζει έπεσε το ενδεχόμενο στα επεισόδια να υπάρχουν ακόμη και πλάνα των παικτών να ψάχνουν στα σκουπίδια για αποφάγια των locals – κάτι που όμως απορρίφθηκε κατηγορηματικά από στελέχη του ΣΚΑΪ για δύο λόγους: πρώτον λόγω κινδύνου προστίμων από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και δεύτερον, λόγω των αρνητικών σχολίων που θα λάμβαναν χώρα στα social media.

Την ίδια ώρα, ακούγεται πως οι παίκτες έχουν επιλεγεί κυρίως βάσει της αγωνιστικής τους δυναμικής προκειμένου το Survivor να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού κυρίως για τους στίβους μάχης…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.