Ads Top

Γιώργος Λιανός: Αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο ενόψει το νέου Survivor - Οι πρώτες φωτογραφίες


Οι αλλαγές που έρχονται στο reality επιβίωσης.

Με αλλαγές, εκπλήξεις και τα βλέμματα στραμμένα στους πίνακες τηλεθέασης επιστρέφει το Survivor. 



Το reality επιβίωσης έρχεται ανανεωμένο και είναι το νέο στοίχημα του καναλιού για να κερδίσει την prime time, μιας και η περσινή χρονιά είχε πιο χαμηλές πτήσεις σε σχέση με το παρελθόν.

Ο Γιώργος Λιανός πάντως παραμένει σταθερά στη θέση του και μετά το ταξίδι στην Τουρκία για τον γάμο του Αντζούν Ιλιτζαλί, τώρα ετοίμασε βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο. 



Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν από την αναχώρησή του για τον Άγιο Δομίνικο.

Μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να γίνουν γνωστά και τα ονόματα των παικτών. Όπως έχει διαρρεύσει θα πρόκειται για διαγωνιζόμενους που δεν έχουν πάρει ξανά μέρος στο παιχνίδι.



Δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το φετινό Survivor είναι ότι θα δοθεί προτεραιότητα στο αγωνιστικό κομμάτι και ότι η διάρκειά του θα είναι μειωμένη.

Αυτή τη φορά, το παιχνίδι θα στραφεί εξ ολοκλήρου στα αγωνίσματα με λιγότερες διαπροσωπικές εντάσεις και περισσότερες δοκιμασίες που θα δοκιμάσουν τα όρια των παικτών σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο.

Ο Γιώργος Λιανός αναχώρησε από την Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής 6/9 με στόχο να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο πριν από τους πάικτες του reality επιβίωσης.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.