Ads Top

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor: Πάρθηκε η απόφαση για την Γεσθημανή Κουτούζογλου


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την παραμονή της Γεσθημανής Κουτούζογλου στον Άγιο Δομίνικο και στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor ύστερα από τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. 

Η 36χρονη αποτελεί και επίσημα πια παρελθόν από το το παιχνίδι, αφού οδηγήθηκε νωρίτερα στον στρατιωτικό Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους, ενώ έλαβε και προθεσμία για να απολογηθεί.



Μάλιστα, τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες για λιποταξία και για το γεγονός ότι δεν ενημέρωσε την Υπηρεσία της για τη συμμετοχή. 

Η Γεσθημανή Κουτούζογλου επέστρεψε στην Ελλάδα το Σάββατο 21/9, καθώς ειδοποιήθηκε από την οικογένειά της να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.



Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες ώρες μία ανακοίνωση του νομικού εκπροσώπου της οικογένειας της Κουτούζογλου εξηγεί ότι η επί 17 χρόνια καταδρομέας των ειδικών δυνάμεων, έκανε νόμιμα όλες τις διαδικασίες για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Σιγήν ιχθύος από τον ΣΚΑΙ για την υπόθεση της Γεσθημανής



Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό Σου Σου ο ΣΚΑΙ παρακολουθεί αθόρυβα τις εξελίξεις στην υπόθεση καθώς θεωρεί πως είναι ένα αρκετά λεπτό ζήτημα και για την ώρα δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί δημόσια. Ουσιαστικά ο σταθμός στηρίχθηκε στις διαβεβαιώσεις της παίκτριας ότι όλα είναι τακτοποιημένα και τώρα με όλα αυτά απλά αιφνιδιάστηκαν.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα παρουσιαστεί όλη αυτή η κατάσταση σε επεισόδια του ριάλιτι που ακολουθούν...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.