Ads Top

Νικόλας Αγόρου: Παντρεύτηκε ο πρώην παίκτης του Survivor - Οι φωτογραφίες από την εκκλησία, το νυφικό και ο χορός


Τον Νικόλα Αγόρου τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor και ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες μέσα στο παιχνίδι. 

Τα τελευταία χρόνια όμως απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας κρατώντας χαμηλό προφίλ. Όλα αυτά τα χρόνια που "χάθηκε", ερωτεύτηκε, έκανε σχέση και... παντρεύτηκε.

Ο Νικόλας χόρεψε το χορό του Ισαϊα χθες Σάββατο 28/9. Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Βαρβάβα και το ευχάριστο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Φωτογραφίες από το γάμο του Νικόλα Αγόρου

«Καλημέρα κόσμε. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Ο Θεός και η Παναγία να σας έχουν καλά και να σας χαρίζουν ό,τι αγαπάτε» ανάμεσα στις φωτογραφίες από το γάμο ευχαριστώντας τον κόσμο για τις δεκάδες ευχές που δέχτηκε.


Η σύντροφός του έδειχνε άκρως εντυπωσιακή μέσα στο κατάλευκο νυφικό της που ήταν μακρύ με δαντέλα και μεγάλη ουρά. Όταν βγήκαν από την εκκλησία, οι φίλοι και οι συγγενείς τους τους "έλουσαν" από το ρύζι.




Στην συνέχεια ακολούθησε η δεξίωση, με το ζευγάρι να ανεβαίνει στην πίστα για τον πρώτο του χορό και όλοι οι καλεσμένοι να χειροκροτούν συγκινημένοι.

Να σημειώσουμε πως ο Νικόλας είναι 32ετών και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την γεωργία.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.