Ads Top

Χαμόγελα στον ΣΚΑΙ: Οι τηλεθεατές αγκάλιασαν το νέο Survivor - Εξαιρετικά τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα


Με μεγάλη ανυπομονησία περιμέναμε την πρεμιέρα του νέου Survivor και στον ΣΚΑΙ μόλις είδαν τα νούμερα τηλεθέασης και ενθουσιάστηκαν.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 16/9 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ το νέο ανανεωμένο Survivor και η αλήθεια είναι πως σημείωσε αρκετά καλά νούμερα τηλεθέασης, κατακτώντας την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής του, την prime time αλλά... χωρίς ανταγωισμό, αφού τα σίριαλ ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα!



Επιτυχία η πρεμιέρα του Survivor!

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι συγκέντρωσε ποσοστό 18,4% στο δυναμικό κοινό, φτάνοντας σε ορισμένα τέταρτα έως και το 25,2% (αναλυτικά τα τέταρτα: 14,7-16,3-18,6-13,8-18,6-20,1-18,6-14,5-19,7-22,2-25,2-21,8).

Η επιτυχία αυτή, βέβαια, ήταν αναμενόμενη, καθώς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο ανταγωνισμό από άλλα δημοφιλή προγράμματα. 



Πολλά σόου και σειρές δεν είχαν επιστρέψει ακόμα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για το Survivor να παίξει μόνο του μπάλα!

Το ριάλιτι εκμεταλλεύτηκε πλήρως την απουσία ισχυρών αντίπαλων προγραμμάτων, όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα της τηλεθέασης των άλλων καναλιών. 



Για παράδειγμα, το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" στον ΑΝΤ1 σημείωσε μόλις 10,2%, ενώ προγράμματα όπως η ελληνική ταινία Κορίτσια για φίλημα που έπαιξε στο OPEN έφτασε το 2,3%.

Η επιτυχία αυτή δείχνει ότι το Survivor παραμένει ένα από τα πιο αγαπητά ριάλιτι του ελληνικού κοινού, έτοιμο να μονοπωλήσει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού τους επόμενους μήνες, ωστόσο, εδώ θα είμαστε να τα πούμε όταν ξεκινήσει και ο πραγματικός ανταγωνισμός...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.