Ads Top

Πολλοί το είδαν, κανείς δεν το παρατήρησε: Η απίστευτη αλλαγή στους παίκτες στο Survivor που δεν κατάλαβε κανείς


Το Survivor επέστρεψε στους δέκτες του ΣΚΑΙ αλλά σε πρότυπα του αυθεντικού. Δηλαδή θυμίζει περισσότερο ναυαγούς σε νησί παρά ένα ριάλιτι show.

Σίγουρα οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικές, αφού τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας ήταν εντυπωσιακά. Ωστόσο δεν ξέρουμε όταν μπει και ο ανταγωνισμός στην μέση αν θα αρέσουν οι πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στο ριάλιτι.



Η πιο σημαντική αλλαγή σίγουρα είναι στον τρόπο που διεξάγονται τα αγωνίσματα, αφού δεν είναι ατομικά αλλά ομαδικά. Δεν υπάρχει δηλαδή μια Δαλάκα ή ένας Ντάνος που θα φέρει αρκετές νίκες για να κερδιθεί το έπαθλο! Θα πρέπει όλοι να προσφέρουν και κάτι.

Από εκεί και πέρα, ακόμα μια αλλαγή είναι ο τρόπος ψηφοφορίας, αφού ο ένας ανάβει δάδα του άλλου και ο τελευταίος που μένει είναι υποψήφιος. Τρίτη αλλαγή είναι πως το συμβούλιο του νησιού γίνεται σε σπηλιά και μάλιστα όλοι οι παίκτες είναι... όρθιοι! Είπαμε πάμε σε αυθεντικό Survivor.



Survivor: Ποια αλλαγή δεν κατάλαβε κανείς τηλεθέασης;

Αλήθεια πόσοι από εσάς παρατήρησαν ότι το ντύσιμο των παικτών διαφέρει; Είχατε δει ξανά παίκτες να μπουν μέσα με «πολιτικά» ρούχα; Κάθε χρόνο όλοι έπαιναν αποκλειστικά με αθλητικά ρούχα, τα οποία μάλιστα ήταν και χορηγοί του Survivor. Φέτος οι παίκτες ήταν ακριβώς σαν.. ναυαγοί. Δηλαδή με τα ρούχα που φορούσαν πριν... ναυαγήσουν! Γι' αυτό και η Εκατερίνα για παράδειγμα φορούσε φόρεμα, αλλά και άλλοι παίκτες φορούσαν κάπως πιο επίσημα ρούχα.

Αλήθεια πόσοι από εσάς το παρατήρησαν αυτό;


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.