Ads Top

Survivor Trailer 25/09: Οριστικό τέλος για Γεσθημανή - Το ανακοινώνει ο Λιανός και πλαντάζουν όλοι στο κλάμα


Έτσι αποχωρεί η Γεσθημανή - Πώς αντιδρούν οι παίκτες στην ανακοίνωση Γιώργου Λιανού

Ατελείωτο το δάκρυ για την απομάκρυνσή της από το ριάλιτι



Η κατάσταση στο Survivor γίνεται ήδη... δραματική από τα πρώτα επεισόδια, με το ριάλιτι επιβίωσης μόλις χθες (24/9) να έχει συμπληρώσει μία εβδομάδα και τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη, ακόμη και αναπάντεχα γεγονότα, που φέρνουν σε δύσκολη θέση μέχρι και την παραγωγή.

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες αυτές ημέρες, η Γεσθημανή Κουτούζογλου θα σταματήσει να βρίσκεται στο παιχνίδι οριστικά, καθώς κλήθηκε πίσω στην Ελλάδα, με την κατηγορία της λιποταξίας στο εξωτερικό από τη μονάδα της στις Ένοπλες Δυνάμεις και το στρατοδικείο να ακολουθεί.



Survivor 2025 trailer 25/09: Το τέλος της Γεσθημανής φέρνει δάκρυα και στις δύο πλευρές

Στο νέο επεισόδιο, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός όλα δείχνουν πως θα ανακοινώσει το τέλος της υπαξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων από το Survivor, με άπαντες τους παίκτες στις δύο πλευρές να συγκινούνται ιδιαίτερα και να δακρύζουν, μπροστά στην απώλεια μιας παίκτριας, που έχει ήδη σημαδέψει τον φετινό κύκλο.



Πέραν αυτού, οι ίντριγκες συνεχίζονται κανονικά στις δύο παραλίες κι ένα διπλό έπαθλο θα παραδοθεί στους νικητές του νέου αγωνίσματος, που θα έχει επιλογή νέου συμπαίκτη, αλλά και φαγητό, με τις δύο πλευρές να τα δίνουν όλα.

Δείτε το trailer



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.