Ads Top

Survivor Trailer 24/09: Ανατριχιαστικός τραυματισμός Νίνο Νικολαΐδη - «Άκουσα το κρακ» (vid)


Δύσκολες στιγμές για τον Νίνο Νικ
ολαΐδη

Το Survivor συνεχίζεται γεμάτο αγωνία και εκπλήξεις για τους παίκτες, με την κάθε μέρα να είναι εντελώς διαφορετική, παλεύοντας για την επιβίωσή τους ως... ναυαγοί στο νησί, όπου βρίσκονται.



Ο Γιώργος Λιανός μαζεύει τους αθλητές των Αετών και των Τίγρεων για άλλο ένα αγώνισμα με ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, για το οποίο άπαντες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, μετά τη μεγάλη νίκη της κίτρινης ομάδας, ελπίζοντας να κερδίσουν λίγο ακόμη έδαφος έναντι των αντιιπάλων τους σε αυτή την πολύ σκληρή «μάχη», αν και για ακόμη μια φορά η ζωή έρχεται να τους εκπλήξει.

Survivor 2025 trailer 24/09: Η «εισβολή» παικτών και... αδελφών και ο τραυματισμός του Νίνο



Συγκεκριμένα, πέντε ναυαγοί που βρίσκονταν μόνοι τους «εισβάλλουν» στο παιχνίδι και μόνο δύο θα καταφέρουν να πάνε στις παραλίες με τους υπόλοιπους. Τα βλέμματα, φυσικά, πάνε στην Παρασκευή και τη Βίκυ, που βλέπουν τις αδελφές τους έτοιμες να έρθουν στο πλευρό τους.

Σημαντική στιγμή, ωστόσο, μοιάζει να είναι και ο τραυματισμός του Νίνο Νικολαΐδη. «Άκουσα το κρακ», λέει χαρακτηριστικά ο παίκτης της κίτρινης ομάδας, ο οποίος ανησυχεί με την κατάστασή του και μένει να φανεί κατά πόσο είναι σοβαρή.



Δείτε το trailer



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.