Ads Top

Survivor Trailer 20/09: Ο Λιανός ανακοινώνει την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση από το παιχνίδι (vid)


Πέφτει η «βόμβα» με την οικειοθελή αποχώρηση - Ποιος αποχωρεί

Το Survivor σε καθημερινή βάση μας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις, με τον Γιώργο Λιανό να προχωρά σε μια ανακοίνωση, που ξαφνιάζει τους παίκτες και μας φέρνει μνήμες από τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης.



Ο παρουσιαστής, λοιπόν, γνωστοποιεί στους διαγωνιζόμενους, ότι μπροστά τους υπάρχει το πρώτο αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία, κάτι που φυσικά θέτει Αετούς και Τίγρεις σε συναγερμό, καθώς η νίκη σε αυτό το ομαδικό αγώνισμα είναι επιβεβλημένη και για τις δύο πλευρές.

Survivor 2025 trailer 20/09: Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και η οικειοθελής αποχώρηση στο συμβούλιο



Οι δύο ομάδες, λοιπόν, τα δίνουν όλα σε ένα αγώνισμα, όπου επιτρέπεται ακόμη και η σωματική επαφή. Αυτό σημαίνει, ασφαλώς, ότι... θα πέσουν κορμιά ανάμεσα στους παίκτες, προκειμένου να κερδίσουν το παραμικρό έδαφος μέχρι τη μεγάλη νίκη, που θα τους εξασφαλίσει την ησυχία στο συμβούλιο του νησιού.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, έχουμε το πρώτο συμβούλιο του νησιού στο φετινό Survivor, με τον Λιανό να μαθαίνει από παίκτη, ότι επιθυμεί να αποχωρήσει και όλα δείχνουν, ότι θα αποτελέσει παρελθόν από το παιχνίδι και μάλλον γνωρίζουμε ήδη ποιος είναι αυτός ο παίκτης.



Δείτε το trailer



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.