Ads Top

Survivor Spoiler: Οι δύο παίκτριες που τσακώθηκαν με το καλημέρα


Η πρώτη κόντρα στον νέο κύκλο του ριάλιτι είναι γεγονός

Η ώρα πλησιάζει και το Survivor επανέρχεται στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με το ριάλιτι επιβίωσης να αναμένεται να είναι πιο σκληρό από ποτέ, επιστρέφοντας... στις ρίζες του, όπως ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός έχει αναφέρει σε όλα τα trailer.



Από όσα έχουν κυκλοφορήσει, άλλωστε, προϊδεάζοντάς μας για όσα έρχονται, το παιχνίδι θα χρειαστεί πολύ περισσότερη αντοχή και υπομονή από τους παίκτες, με τις αλλαγές να είναι πολλές και να δείχνουν, ότι μάλλον μιλάμε για έναν κύκλο μικρότερης διάρκειας, αλλά με πολύ πιο δυνατές δοκιμασίες για όλους. 

Survivor 2025 spoiler: Οι δύο παίκτριες που πρωταγωνιστούν στην πρώτη κόντρα του νέου κύκλου του Survivor



Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι θα λείψουν και οι ίντριγκες και οι καβγάδες, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή, όπου οι παίκτες του ριάλιτι θα χρειαστεί να παλέψουν μόνοι τους σε αρκετά κομμάτια, όπως η δημιουργία μιας καλύβας, κάτι που μάλλον για τον ηττημένο της πρώτης δοκιμασίας θα αποτελέσει πολύ δύσκολη υπόθεση.

Φαίνεται, πάντως, ότι έχουμε ήδη την πρώτη κόντρα ανάμεσα σε παίκτριες. Όπως δείχνει το trailer, η Παρασκευή Κερασιώτη και η Ελένη Κατσάρα θα έρθουν σε ένταση. Η Ελένη θα μιλήσει για λάθη από την πλευρά της ομάδας της και η άλλοτε παίκτρια του GNTM τη βγάζει... στη σέντρα αναφέροντας, ότι ήταν η υπεύθυνη.



Το θερμόμετρο, όπως καταλαβαίνει κανείς, ανέβηκε προσωρινά, οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν, ωστόσο μια πρώτη κόντρα ήδη υπάρχει στο φετινό Survivor και μένει να φανεί το πώς θα εξελιχθεί για όλους.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.