Ads Top

Survivor Spoiler 30/9: Ποιοι κερδίζουν σήμερα το αγώνισμα επάθλου;


Κίτρινοι ή Πράσινοι; Οι ανατροπές συνεχίζονται.. Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο στο Survivor; Οι ανατροπές συνεχίζονται…

Το Survivor επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και είναι γεγονός, όσο κυλούν οι μέρες, πως το πρότζεκτ και η επιλογή της παραγωγής να προχωρήσει σε μια άρον – άρον οργάνωση για έκτακτη προβολή του ριάλιτι επιβίωσης μέσα Σεπτεμβρίου, δεν βγαίνει…



Δεν βγαίνει, διότι ήδη και τα νούμερα τηλεθέασης έχουν υποχωρήσει σε δραματικό βαθμό, καθώς ο ανταγωνισμός έριξε στη μάχη τα σίριαλ και τις επίμαχες ώρες που παίζει το Survivor απέναντι στη μυθοπλασία, κάνει μονοψήφια ποσοστά και σώζεται, μόνο λόγο της μεγάλης διάρκειας και της ώρας που παίζει εντελώς μόνο του, αλλά και εκεί τα νούμερα δεν θυμίζουν σε τίποτα τα περσινά και άλλων ετών.

Ελπίζουν, βέβαια, στον ΣΚΑΪ πως θα ανεβούν τα ποσοστά τηλεθέασης, ετοιμάζει η παραγωγή και άλλες ανατροπές, οπότε σίγουρα πρέπει να δοθεί ακόμα λίγος χρόνος για να δούμε αν και πώς θα μπορέσει το φετινό Survivor να κάνει τη διαφορά, ακριβώς όπως το επικαλέστηκε η παραγωγή κατά την παρουσίαση του φετινού πρότζεκτ.



Απόψε, θα δούμε Πράσινους και Κίτρινους να αγωνίζονται για ένα σημαντικό έπαθλο. Με την ένταση στο Κίτρινο στρατόπεδο να κυριαρχεί και τις πρώτες πληροφορίες και πάλι, να θέλουν τους Πράσινους, να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν τη νίκη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.