Ads Top

Survivor Spoiler 26/09: Ποια ομάδα κερδίζει τα δύο έπαθλα της ημέρας;


Πράσινοι ή Κίτρινοι; Ποια ομάδα παίρνει τις νίκες απόψε; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για να κερδίσει τα δύο έπαθλα της ημέρας στον Άγιο Δομίνικο! Κίτρινοι ή Πράσινοι;



Η νέα εποχή του Survivor είναι εδώ και η αλήθεια είναι πως δεν... αρέσει και τόσο. Αυτό άλλωστε δείχνουν και τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία έχει καταρρεύσει αμέσως μετά την έναρξη της σεζόν για αρκετές σειρές σε ΑΝΤ1, Mega και Alpha!

Παρόλα αυτά οι παίκτες της Κίτρινης και της Πράσινης ομάδας συνεχίζουν να δίνουν την μάχη τους, με τους φανς του Survivor να περιμένουν τα spoilers γύρω από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.



Προς το παρόν, spoilers επιβεβαιωμένα δεν διαρρέουν! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει καταφέρει φέτος να βάλει ένα τέλος στο φαινόμενο αυτό και ίσως ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν παλιοί παίκτες στο παιχνίδι που ήξεραν τα κόλπα. Οπότε μέχρι να βρούμε την πηγή μας, μέχρι να την ξεκλειδώσουμε θα έχουμε εκτιμήσεις! Και με εκτιμήσεις θα πάμε και σήμερα.

Survivor spoiler 26/09: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για να κερδίσει τα δύο έπαθλα



Πάμε λοιπόν στο ζουμί της υπόθεσης. Τα αγωνίσματα παραμένουν άγνωστα και ποικίλα: άλλοτε ομαδικά με πολλούς παίκτες, άλλοτε ατομικά. Οι ομάδες και τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Οι κίτρινοι, για παράδειγμα, έχουν δύο νέους παίκτες. 

Δεν είναι σαφές αν η Χριστιάνα ή η Μαρία θα συμβάλλουν στο σύνολο, όπως επίσης και ο Μιχάλης στους πράσινους. Κανείς δεν με πείθει ιδιαίτερα. Ωστόσο, καλοί ή κακοί, θα χρειαστούν το χρόνο τους. Αντίθετα, ο Βλαδίμηρος φάνηκε από την αρχή καλή προσθήκη.

Ποιοι είναι φαβορί για απόψε; Σύμφωνα με πληροφορίες, η νίκη πάει στους Πράσινους! Είναι σε καλύτερο φεγγάρι και μοιάζουν να έχουν το πάνω χέρι. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.