Ads Top

Survivor Spoiler 25/09: Ποια ομάδα κερδίζει το διπλό έπαθλο;


Νέα ανατροπή; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Η καθημερινότητά μας έχει πια... γεμίσει ξανά με Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης να έχει επιστρέψει στις οθόνες μας και ήδη εδώ και μερικές ημέρες να έχει προκαλέσει αίσθηση με τον νέο τρόπο διεξαγωγής του.



Μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, λοιπόν, διαπιστώνουμε πως έχουμε μπροστά μας ένα σκληρό ριάλιτι, με κάθε παίκτη πραγματικά να παλεύει για την επιβίωσή του. 

Οι ίντριγκες και οι κόντρες, βέβαια, δε λείπουν σε καμία περίπτωση, ωστόσο σίγουρα το αγωνιστικό κομμάτι, όπως κι εκείνο της συμβίωσης, έχουν αποκτήσει το δικό τους ενδιαφέρον.



Οι παίκτες των δύο ομάδων δίνουν καθημερινά τις δικές τους μεγάλες «μάχες» στα αγωνίσματα και οι Αετοί το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνουν να έχουν πάρει προβάδισμα εξαιτίας των εξελίξεων στις Τίγρεις, κάτι που αποδείχθηκε και στο τελευταίο επεισόδιο, όπου κατέκτησαν το έπαθλο.

Survivor 2025 spoiler 25/09: Οι νικητές στον αγώνα επάθλου



Η απώλεια, επιπλέον, της Γεσθημανής Κουτούζογλου για την κίτρινη ομάδα, λόγω της ανάκλησής στην Ελλάδα με την απειλή να κηρυχθεί λιποτάκτης, αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός του Νίνο Νικολαΐδη, μοιάζουν να διαφοροποιούν τα δεδομένα στις δύο πλευρές και μένει να φανεί, στο νέο αγώνισμα με διπλό έπαθλο το φαγητό και την επιλογή ακόμη ενός συμπαίκτη, το κατά πόσο θα επηρεαστούν τα αγωνιστική δεδομένα.

Ποιος θα είναι νικητής, λοιπόν, στο νέο αγώνισμα επάθλου; Όπως μαθαίνουμε, η κίτρινη ομάδα μπορεί να έχει μειονέκτημα, αλλά αντιδρά και αποκτά προβάδισμα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.