Ads Top

Survivor Spoiler 25/09: Σοβαρός ο τραυματισμός του Νίνο Νικολαΐδη - Αποχωρεί από το Survivor;


Το Survivor έχει έρθει πια δυναμικά και πάλι στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα, με τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης να είναι καταιγιστικές και να... κόβουν την ανάσα σε ημερήσια βάση, διατηρώντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ήδη από τις πρώτες μέρες, άλλωστε, έχουν υπάρξει εκπλήξεις. Μία η οικειοθελής αποχώρηση του Τάσου Πάνα, μία η απομάκρυνση της Γεσθημανής Κουτούζουλου, που χρειάστηκε να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα για να μην κηρυχθεί ως λιποτάκτης στο εξωτερικό από τη μονάδα της, φαίνεται πως ήδη... γίνονται πραγματάκια στον φετινό κύκλο.



Survivor 2025 spoiler 25/09: Η πραγματικότητα για την κατάσταση του Νίνο Νικολαΐδη

Υπάρχει, όμως, ακόμη ένα αρκετά δυσάρεστο γεγονός και δεν είναι άλλο, από τον τραυματισμό του Νίνο Νικολαΐδη. Ο παίκτης της κίτρινης ομάδας τραυματίστηκε στο τελευταίο αγώνισμα και χρειάστηκε να διακομιστεί άμεσα με το φορείο, ώστε να διαπιστωθεί το ποια είναι η κατάστασή του.



Το «κρακ» που ακούστηκε, πάντως, μόνο ως θετικό σημάδι δεν μπορεί να εκληφθεί, με άπαντες να αγωνιούν για το ποια είναι η πραγματικότητα ως προς την κατάσταση της υγείας του και αν ο τραυματισμός του είναι τόσο σοβαρός, ώστε να του στερήσει την περαιτέρω συμμετοχή στο ριάλιτι.



Προς το παρόν, όπως μαθαίνουμε, βρίσκεται στα χέρια των γιατρών, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να του δοθεί το «πράσινο φως» και να συνεχίσει. Η θέληση υπάρχει από την πλευρά του και, ανάλογα με το πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός μάχης, η ομάδα του είναι πολύ πιθανό να τον περιμένει.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.