Ads Top

Survivor Spoiler 24/09: Αγωνία για την υγεία του Νίνο Νικολαΐδη! Αποχωρεί πρόωρα από το παιχνίδι;


Το Survivor έχει μπει την τελευταία εβδομάδα ξανά στις ζωές μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και ήδη ορισμένες του προσωπικότητες έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν, με την παραγωγή να αποφασίζει επιτέλους να βάλει νέα πρόσωπα στο παιχνίδι και να δικαιώνεται.

Παίκτες των Τίγρεων και των Αετών έχουν καταφέρει ήδη να κερδίσουν ο καθένας το δικό του κοινό, αν και κάποιες φορές οι εξελίξεις τους προλαβαίνουν εκεί που δείχνουν, ότι μπορούν να πάνε μακριά. 



Μια τέτοια περίπτωση είναι, για παράδειγμα, η Γεσθημανή Κουτούζογλου, η οποία χρειάστηκε άρον άρον να γυρίσει στην χώρα, με το ριάλιτι να τελειώνει ουσιαστικά πρόωρα.

Survivor 2025 spoiler 24/09: Η κατάσταση του Νίνο Νικολαΐδη



Βλέποντας το trailer, άπαντες ελπίζουν να μην ισχύει το ίδιο και για τον Νίνο Νικολαΐδη. Ο παίκτης της κίτρινης ομάδας τραυματίστηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι άκουσε ένα «κρακ».

Όλοι, φυσικά, περιμένουν να μάθουν το τι ισχύει σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ευελπιστώντας στο να μην υπάρξει άλλη μια πρόωρη αποχώρηση.



Όπως μαθαίνουμε, προς το παρόν ο Νίνο παραμένει και η κατάστασή του είναι τέτοια, που του επιτρέπει να συνεχίσει στο ριάλιτι. 

Μένει να φανεί και η σοβαρότητα της κατάστασής του, ώστε να μάθουμε το πόσο θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.