Ads Top

Survivor Spoiler 24/09: Ποια ομάδα κερδίζει τα δύο έπαθλα;


Πράσινοι ή Κίτρινοι; Ανατρέπονται όλα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Το Survivor συνεχίζει να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους παίκτες να έχουν έρθει μπροστά σε ένα πολύ διαφορετικό σκηνικό, σε σύγκριση με όσα είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, και τα δεδομένα ασφαλώς να είναι εντελώς διαφορετικά πλέον.



Όλα έχουν αλλάξει πια και άπαντες πρέπει να συνηθίσουν σε αυτή την κατάσταση. Οι ανέσεις δεν υπάρχουν, οι... επαθλάρες έχουν διαφορετική διάσταση σε σύγκριση με το παρελθόν και οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να αντέξουν σε ένα σκηνικό ιδιαίτερα δύσκολο, όπου πραγματικά απαιτείται η ικανότητά τους να επιβιώνουν.

Μετά από περίπου μία εβδομάδα, πάντως, έχουμε ήδη ένα καλό δείγμα γραφής για το ποια είναι η δυναμική στις δύο πλευρές. Οι Τίγρεις είναι μια πιο συμπαγής ομάδα, που ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να κερδίζει, όμως οι Αετοί, περήφανοι κι αυτοί από την πλευρά τους, έχουν τη δική τους μαχητική ψυχή.



Survivor 2025 spoiler 24/09: Η αλλαγή στα δεδομένα και οι νικητές των επάθλων

Πολλά, ασφαλώς, αναμένεται να διαφοροποιηθούν ύστερα από τον αποκλεισμό της Γεσθημανής Κουτούζογλου, η οποία επέστρεψε άρον άρον στην Ελλάδα με σοβαρές κατηγορίες και μένει να φανεί σύντομα το ποια θα είναι η τύχη της. 



Η απουσία της, ασφαλώς, θα έχει το δικό της αντίκτυπο και στον νέο αγώνα επάθλου, αν και φαίνεται πως στο νέο επεισόδιο θα δούμε δύο τέτοιους.

Ποια ομάδα, όμως, θα τα καταφέρει; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, οι Αετοί, όντες πεινασμένοι και εκμεταλλευόμενοι τις καταστάσεις, έχουν προβάδισμα, όμως προς το παρόν δεν έχουμε οριστική πληροφόρηση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.