Ads Top

Survivor Spoiler 23/09: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου;


Πράσινοι ή Κίτρινοι; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Το Survivor μας έχει αποδείξει στις πρώτες μέρες της νέας σεζόν στον ΣΚΑΪ, ότι τίποτα δεν είναι φέτος όπως τα περιμένουμε, με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη και το σκηνικό επιβίωσης να είναι πιο έντονο από ποτέ για όλους.



Η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι και οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έχουν προσγειωθεί, όπως όλα δείχνουν, σε μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα από εκείνη, που γνωρίζαμε τα τελευταία επτά χρόνια, ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν, για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το σκηνικό αυτό, βέβαια, έχει κερδίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού, με το Survivor έως τώρα να μας έχει επανασυστηθεί με έναν ιδανικό τρόπο, επιστρέφοντας στις ρίζες του, όπως πραγματικά το είχαμε μάθει από τις πρώτες φορές, που το είχαμε παρακολουθήσει στην ελληνική τηλεόραση, απλά σε μια πιο σύγχρονη και ενδιαφέρουσα μορφή.



Survivor 2025 spoiler 23/09: Η αρχή της δεύτερης εβδομάδας και οι νικητές του αγωνίσματος επάθλου

Η πρώτη εβδομάδα, λοιπόν, πέρασε με απόλυτη επιτυχία και η δεύτερη έρχεται ακόμη πιο υποσχόμενη με σπουδαίες ανατροπές. Ένα νέο αγώνισμα φαίνεται, ότι θα έχει για τον νικητή ένα σπουδαίο έπαθλο και αυτό δεν είναι η ασυλία, δίνοντας πάντως μεγάλη μάχη έως το τέλος, αφού ο Γιώργος Λιανός επίσης μας προϊδεάζει για μια έκπληξη άνευ προηγουμένου.



Ποια ομάδα, λοιπόν, θα καταφέρει να επικρατήσει; Μαθαίνουμε, ότι οι Αετοί έχουν το προβάδισμα, μετά την τελευταία τους νίκη και την αποχώρηση του Τάσου Πάνα, όμως οριστική πληροφόρηση δεν έχουμε ακόμη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.