Ads Top

Survivor spoiler 22/09: Διέρρευσε! Αυτή είναι η μεγάλη ανατροπή που ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός!


Αυτή είναι η μεγάλη ανατροπή που ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός!

Η αλήθεια είναι πως οι αλλαγές στο Survivor είναι τόσες που και εμάς μας έχουν πιάσει στον «ύπνο». Στο αυριανό επεισόδιο θα δούμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει μια μεγαλή ανατροπή στους παίκτες των δύο ομάδων, της Κίτρινης και της Πράσινης.



Ποια θα είναι αυτή η ανακοίνωση; Ας θυμηθούμε το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (23/09) στο Survivor:

Survivor spoiler 22/09: Αυτή είναι η μεγάλη ανατροπή

Η ανατροπή είναι εκείνη που οι περισσότεροι φαντάζεστε και η αλήθεια είναι πως δεν θα αρέσει σε πολλούς.



Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε την Εκατερίνα να αποχωρεί, μετά από λίγες ώρες στο παιχνίδι. Ωστόσο όπως είδαμε η παίκτρια της πράσινης ομάδας απλά πήγε στο νησί της απομόνωσης, εκεί όπου συνάντησε και άλλους παίκτες που περιμένουν για να μπουν στην... δράση.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, η Εκατερίνα θα εμφανιστεί ξανά μπροστά σε πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους και θα τους αφήσει όλους «παγωτό». Με την εξέλιξη αυτή οι παίκτες θα καταλάβουν πως υπάρχει το και νησί της απομόνωσης και πως όταν ένας παίκτης χάνει μονομαχία αποχώρησης δεν φεύγει οριστικά από το Survivor.



Σίγουρα οι αντιδράσεις των παικτών, Κίτρινων και Πράσινων, γύρο από αυτή την εξέλιξη αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον. Επίσης μην είστε σίγουροι πως η Εκατερίνα θα επιστρέψει 100% στην ίδια ομάδα ή αν θα είναι μόνη της.

Περισσότερα στο επεισόδιο του Survivor την Δευτέρα (23/09).



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.