Ads Top

Survivor Spoiler 20/9: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία;


Πράσινοι ή Κίτρινοι; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Το Survivor μπήκε πολύ δυνατά εκ νέου στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα, με τον ΣΚΑΪ να μας προσφέρει για αυτή τη σεζόν ένα διαφορετικό προϊόν, σε σύγκριση με όσα είχαμε συνηθίσει και σε συνθήκες πολύ πιο κοντά στην πραγματική επιβίωση.



Οι Αετοί και οι Τίγρεις τα δίνουν όλα από την πρώτη μέρα και παλεύουν με νύχια και με δόντια, ώστε να πάρουν το παραμικρό κέρδος στο κάθε αγώνισμα, στη κάθε αντιπαράθεση, στην κάθε συνάντησή τους. 

Το παιχνίδι, δε, τώρα αρχίζει, καθώς σήμερα έχουμε και την πρώτη ασυλία, όπως και το πρώτο συμβούλιο της χρονιάς για το Survivor.



Είχαμε συνηθίσει, φυσικά, όλα αυτά τα χρόνια τα έπαθλα ασυλίας και φαγητού. Τα έπαθλα αυτά ασφαλώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν, απλά με διαφορετικό τρόπο και, στο τέλος της πρώτης εβδομάδας του παιχνιδιού, θα δούμε την ασυλία να είναι έτοιμη να διώξει παίκτη, αν και ήδη ένας δείχνει να αποχωρεί οικειοθελώς.

Survivor 2025 spoiler 20/09: Η ομάδα που παίρνει την πρώτη ασυλία



Όπως και να έχει, πρόκειται να πέσουν... κορμιά σε αυτό το αγώνισμα, αφού οι παίκτες των δύο ομάδων θα έρθουν ακόμη και σε σωματική επαφή. 

Θα έχουμε, δηλαδή, και λίγο... ξύλο, για να διαπιστώσουμε ποιος είναι ο πιο δυνατός και θα επιβιώσει από το αγώνισμα.

Ποια ομάδα, όμως, θα πάρει αυτό το αγώνισμα; Οι πρώτες μας πληροφορίες λένε, ότι οι Τίγρεις δύσκολα θα χάσουν δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε οριστική πληροφόρηση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.