Ads Top

Survivor Spoiler 17/09: Ποια ομάδα κερδίζει τα 2 σημερινά έπαθλα;


Κίτρινοι ή Πράσινοι; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Δεύτερη μέρα Survivor και απόψε έχουμε διπλό αγώνισμα επάθλου για την κίτρινη και την πράσινη ομάδα. Ποια θα τα καταφέρει και ποια όχι;



Το Survivor επέστρεψε πιο ανατρεπτικό από ποτέ και η αλήθεια είναι πως η πρεμιέρα άρεσε. Μπορεί και όχι. Οι Διάσημοι και οι Μαχητές έγιναν Αετοί και Τίγρεις, οι παίκτες είναι όλοι άγνωστοι στο ευρύ κοινό κι αυτό βοηθάει στο να έχουμε μια ισορροπία. Χτες είδαμε τους Κίτρινους να επικρατούν και στα δύο έπαθλα, αλλά πάρα πολύ οριακά. Τι σημαίνει αυτό; Πως έχουμε δύο ομάδες που είναι αρκετά κοντά αγωνιστικά.

Στο επεισόδιο της πρεμιέρας είδαμε τις ανατροπές με το «καλημέρα» αφού η παίκτρια που αποχώρησε (η Εκατερίνα) τελικά δεν αποχώρησε και βρίσκεται σε ένα νησί απομονωμένη. Θα καταφέρει να αντέξει και να επιστρέψει στη καλύβα της ομάδα της; Ένα ερώτημα που θα απαντηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.



Survivor spoiler 17/09: Ποια ομάδα κερδίζει τα σημερινά έπαθλα;

Πάμε τώρα στα σημερινά. Η πρεμιέρα ήταν πρεμιέρα και ανήκει στο παρελθόν. Πλέον έχουμε μια νέα μέρα και δύο αγωνίσματα για έπαθλα. 

Φέτος τα αγωνίσματα θα είναι ατομικά. Δεν θα παίζει ένας εναντίον ενός. Οπότε χρειάζεται συνεργασία και καλό κλίμα.



Ακόμα επιβεβαιωμένο spoiler δεν υπάρχει για το νικητή στα δύο αγωνισμάτων ωστόσο οι αρχικές διαρροές κάνουν λόγο για... ισοπαλία, δηλαδή για μια νίκη για τον καθένα

Σίγουρα οι Κίτρινοι φαντάζουν ως φαβορί, αφού δεν έχουν τόσους αδύναμους κρίκους, αλλά και οι Πράσινοι χτες το πάλεψαν μέχρι τέλους. 

Βέβαια όσο μέρα με την ημέρα μπαίνει και η πείνα στη μέση σίγουρα θα αλλάξει πολλές καταστάσεις.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.