Ads Top

«Ίσως σας σοκάρει λιγάκι!»: Επιστρέφει στο Survivor η Κατερίνα μαζί με 5 ακόμη παίκτες – Η ανακοίνωση του Λιανού


Ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον του Survivor, καθώς επιστρέφει στο παιχνίδι η Κατερίνα κι ακόμη 5 παίκτες που είχαν αποχωρήσει στο κοντινό παρελθόν.

Αλλαγή δεδομένων υπάρχει στο Survivor, καθώς όπως έκανε γνωστό ο Γιώργος Λιανός, αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι επιβίωσης η Κατερίνα μαζί με ακόμα πέντε παίκτες.



Το ανακοίνωσε ο Λιανός: Η Κατερίνα και πέντε ακόμα παίκτες επιστρέφουν στο Survivor – Διαβάστε αναλυτικά

Οι παίκτες μετά από μία σοβαρή συζήτηση που είχαν ενώπιον του Γιώργου Λιανού, θέλοντας να ξεκαθαρίσουν μεταξύ άλλων τις δυσκολίες επικοινωνίας που έχουν μεταξύ τους, άκουσαν και κάτι από τον παρουσιαστή που ομολογουμένως τούς… σόκαρε!



Ο Λιανός πάντως τούς προειδοποίησε ότι το έπαθλο που επρόκειτο να ανακοινώσει, ίσως τούς σόκαρε!

Και η αλήθεια είναι ότι στο άκουσμα του επάθλου, οι παίκτες, τόσο της κίτρινης όσο και της πράσινης ομάδας, άρχισαν να… ξερογλείφονται γιατί διανύουν τη δεύτερη ομάδα αποκλεισμένοι στο νησί, χωρίς τρόφιμα και ελάχιστες προμήθειες!



Ο παρουσιαστής λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας επάθλου τούς είπε ότι ερχόταν μία ανατροπή που θα τούς σόκαρε, όμως οι παίκτες έμειναν σε αυτό που έβλεπαν και δεν ήταν άλλο από το έπαθλο φαγητού που επρόκειτο να αποκαλύψει ο Λιανός.

Επρόκειτο για ένα κιλό ρύζι, ένα κιλό κόκκινη φακή, λάδι, ξερά κρεμμύδια και ντομάτες που θα χάριζαν λίγη γεύση στα γεύματά τους.

Κάτι που ενθουσίασε τους παίκτες.

Ο Λιανός όμως επέστρεψε μετά τον αγώνα που κέρδισαν οι Κίτρινοι για να τους κάνει την ανακοίνωση και να φέρει την… ανατροπή!

Δεν είναι άλλη από την επιστροφή της Εκατερίνα στο παιχνίδι που ενώ εμείς βλέπαμε στις περιπέτειές της, μαζί με ακόμα πέντε νέους παίκτες στο νησί της εξορίας, οι υπόλοιποι συμμετέχοντες αγνοούσαν την ύπαρξή τους. Η Εκατερίνα τελικά δεν έφυγε για Ελλάδα αλλά επέστρεψε και μάλιστα ανακοίνωσε στην Παρασκευή Κερασιώτη και άλλη μία παίκτρια, πως μαζί της ήταν και οι αδελφές τους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.