Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 30/9: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Νέα εβδομάδα Survivor ξεκινά -  Ποια ομάδα το κερδίζει;

Το Survivor επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και γίνεται φανερό, καθώς περνούν οι μέρες, ότι το εγχείρημα και η απόφαση της παραγωγής να προχωρήσει βιαστικά σε οργάνωση για έκτακτη προβολή του ριάλιτι επιβίωσης στα μέσα Σεπτεμβρίου δεν αποδίδει όπως αναμενόταν.



Το Survivor δεν αποδίδει πλέον, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης έχουν μειωθεί δραματικά. Ο ανταγωνισμός έχει ρίξει στην αρένα σίριαλ, και στις κρίσιμες ώρες προβολής το Survivor σημειώνει μονοψήφια ποσοστά. Διατηρεί την τηλεθέασή του μόνο λόγω της μεγάλης διάρκειας και της μοναδικής ώρας προβολής, όμως ακόμα κι εκεί οι επιδόσεις του δεν συγκρίνονται με τις περσινές ή προηγούμενων ετών.

Στον ΣΚΑΪ ελπίζουν πως τα ποσοστά τηλεθέασης θα αυξηθούν, ενώ η παραγωγή προετοιμάζει κι άλλες ανατροπές. Είναι σαφές ότι χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνος για να δούμε αν και πώς το φετινό Survivor θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά, όπως είχε υποσχεθεί η παραγωγή κατά την παρουσίαση του φετινού πρότζεκτ.



Survivor spoiler 30-09: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο;


Απόψε, οι Πράσινοι και οι Κίτρινοι θα αναμετρηθούν για ένα σημαντικό έπαθλο. 

Η ένταση στο στρατόπεδο των Κίτρινων κυριαρχεί, ενώ οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι οι Πράσινοι είναι αυτοί που πιθανώς θα πανηγυρίσουν τη νίκη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.