Ads Top

Survivor 2025: «Βόμβα» με το καλημέρα από τον Γιώργο Λιανό - «Το παιχνίδι για σένα τελειώνει...»



Η υπόσχεση δόθηκε και γίνεται πράξη! Το Survivor επιστρέφει και θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό, που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, με τον Γιώργο Λιανό με το... καλημέρα να μας εντάσσει στις αλλαγές, που έρχονται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μέσα από το πρώτο trailer, που μας δείχνει πλάνα από την πρεμιέρα για την φετινή σεζόν του παιχνιδιού στον ΣΚΑΪ, μας μεταφέρει ήδη τα... πρώτα μαντάτα. 



«Το παιχνίδι αυτό επιστρέφει στις ρίζες του και δεν έχει κανόνες», αναφέρει χαρακτηριστικά, με τους παίκτες φυσικά να καλούνται από πολύ νωρίς να μπουν στο στίβο μάχης.

Survivor 2025 trailer 16/09: Η ανακοίνωση του Λιανού που δείχνει ότι αλλάζουν τα πάντα



Οι καβγάδες δε θα λείψουν και οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα για την νίκη. Οι «Τίγρεις» και οι «Αετοί», όπως αποκαλούνται, είναι αυτοί που θα παλέψουν μέχρι τέλους, προκειμένου να τα καταφέρουν, με το Survivor να δείχνει, όπως καταλαβαίνουμε από το τέλος του trailer, να βρίσκει λίγο από την αίγλη του παρελθόντος του.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο, όπου όλοι πάνε με τις δάδες τους, ένας παίκτης ήδη θα δει το παιχνίδι να τελειώνει για εκείνον από το πρώτο επεισόδιο, με το Survivor να ξεκινά πολύ δυναμικά και να μας υπόσχεται μια εντελώς νέα πραγματικότητα.


Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.