Ads Top

Survivor 2025 - Γεσθημανή Κουτούζογλου: Τι θα γίνει με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της παίκτριας Γεσθημανής Κουτούζογλου, της 37χρονης υπαξιωματικού των ειδικών δυνάμεων του στρατού, η οποία κατηγορείται για λιποταξία εκτός Ελλάδας -επειδή πήγε στο ριάλιτι.

Ωστόσο, ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε σύμφωνα με το armyvoice η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων Γεσθημανή Κουτούζογου, η οποία σήμερα το πρωί 23/9 προσήχθη στον στρατιωτικό εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης.



Γεσθημανή Κουτούζογλου: Αφέθηκε ελεύθερη η παίκτρια του Survivor που κατηγορείται για λιποταξία εκτός Ελλάδας

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η δικηγόρος της, υποστήριξε ότι η Γεσθημανή Κουτούζογλου «επιδίωξε την συμμετοχή της σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για λόγους προσωπικούς». Με την ευκαιρία, διαβάστε την ανακοίνωση της οικογένειας της Γεσθημανής Κουτούζογλου



Όταν ολοκληρωθεί η ανάκριση, θα επιστρέψει η δικογραφία στον στρατιωτικό εισαγγελέα και αυτός θα κάνει πρόταση στο δικαστικό συμβούλιο για το εάν θα γίνει παραπομπή της υπόθεση στο ακροατήριο, ή εάν δεν συντρέχει τέτοιος λόγος και κλείσει την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.