Ads Top

Survivor 2025: Δεν ξεκίνησε καλά - Τι συνέβη όταν έφτασαν οι παίκτες στο νησί


Όπως σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες ημέρες στο Youweekly.gr οι παίκτες που θα συμμετέχουν φέτος στο Survivor ταξίδεψαν στο Σαββατοκύριακο για το εξωτικό νησί όπου για τρεις μήνες περίπου θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν κάτω από άθλιες και πολύ δύσκολες συνθήκες.

Φέτος το Survivor θα είναι όντως ένα παιχνίδι επιβίωσης, με πολύ δύσκολους και σκληρούς κανόνες που μόνο οι δυνατοί θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν γι' αυτό άλλωστε θα είναι μόνο για τρεις μήνες. 



Οι δυσκολίες που πρόσθεσαν οι ιθύνοντες της παραγωγής δεν επιτρέπουν την παραμονή των παικτών παραπάνω από τρεις μήνες στο νησί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες με το που πάτησαν οι παίκτες το πόδι τους στο νησί ήρθαν αντιμέτωποι με ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία δυσκόλεψαν και καθυστέρησαν κάπως τα γυρίσματα του παιχνιδιού! 



Γι' αυτό άλλωστε και δεν έχει βγει ακόμα ανακοίνωση για την πρεμιέρα του ριάλιτι. Στο τραπέζι έχει πέσει η Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου - είθισται άλλωστε το ριάλιτι να κάνει πρεμιέρα Κυριακές - αλλά δεν αποκλείεται το πρώτο επεισόδιο τελικά να το δούμε να προβάλλεται μια μέρα μετά, την Δευτέρα 16/9, γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και μέσα σε ένα 24ωρο η παραγωγή μπορεί να είναι ένα επεισόδιο μπροστά...

Για να δούμε...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.