Ads Top

Μαθεύτηκαν όλα λίγο πριν την πρεμιέρα: Οι νέες «βόμβες» για το Survivor 2025


Γνωστά γίνονται τα ονόματα που θα συμμετάσχουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο γύρω από αυτά

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου κύκλου του Survivor έχειήδη ξεκινήσει και στο φως της δημοσιότητας ήρθαν μερικά ονόματα που θα συμμετάσχουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και εκείνο της Μαρίας Λυμπεροπούλου.



Μετά την αποκάλυψη της συμμετοχής για τις αδελφές Κερασιώτη και τη νεαρή δημοσιογράφο που μπαίνουν στο Survivor, τώρα ήρθε η είδηση για τη συμμετοχή της Λυμπεροπούλου στον Άγιο Δομίνικο, εκεό όπου θα μεταφερθούν οι παίκτες το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Μαρία Λυμπεροπούλου βρίσκεται στα ονόματα που έχει «κλειδώσει» για τη νέα χρονιά ο Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς το νεαρό της ηλικίας της και το μικρό της σωματότυπο εντυπωσίασε στα κάστινγκ της Ελλάδας.



Είναι 23 ετών έχει σπουδάσει οικονομικά, λατρεύει τα ταξίδια και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι… γεμάτος με φωτογραφίες από κάθε μεριά της Ελλάδος και όχι μόνο.






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.