Ads Top

Survivor 2025 Spoiler 1/9: Από την Λήμνο στον... Άγιο Δομίνικο η γυμνάστρια Χριστιάνα Γρηγοράσκου


Μπαίνει στο Survivor 2025 - Είναι εστεμμένη και σε Καλλιστεία

Πάμε για ακόμα ένα όνομα που θα δούμε στο φετινό κύκλο του Survivor. Ο λόγος για την Χριστιάννα Γρηγοράσκου.



Η κοπέλα με καταγωγή από την Λήμνο έρχεται για να εντυπωσιάσει και να κλέψει τις εντυπώσεις στο φετινό κύκλο του Survivor που ξεκινάει σε πολύ πολύ λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο. Συγκεκριμένα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι παίκτες παίρνουν το αεροπλάνο για το μεγάλο ταξίδι την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου.

Εκείνη την μέρα λοιπόν θα βρεθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και η Χριστιάννα Γρηγοράσκου, η οποία αυτή την φορά θα λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Και λέμε αυτή την φορά διότι είχε βρεθεί μια ανάσα από το Survivor και το 2022, πριν τρεις κύκλους δηλαδή. Μιλάμε για το Survivor που κέρδισε ο Στάθης Σχίζας, έχοντας στον τελικό ως αντίπαλο τον Άρη ΣοΪλέδη.



Η Χριστιάννα Γρηγοράσκου θα έμπαινε ως νέα προσθήκη στο παιχνίδι, είχε παίξει το όνομά της σ' όλα τα sites (όπως φυσικά και σε μας), όμως τελευταία στιγμή δεν έλαβε μέρος με άγνωστη, προς το παρόν, αιτία.

Survivor spoiler 31/08: Ποια είναι η Χριστιάννα Γρηγοράσκου

Πάμε να μάθουμε λοιπόν ποια είναι η Χριστιάννα Γρηγοράσκου. Η Χριστιάνα Γρηγοράσκου είναι γυμνάστρια, μία από τις πιο «καυτές» που υπάρχουν, με την ομορφιά της να είναι απαράμιλλη. Χάρη σε αυτήν, άλλωστε, είχε κερδίσει τον τίτλο Miss Fitness στα καλλιστεία Star Ελληνική Ομορφιά του Νίκου Μπάμπαλη το 2019.



Σε εκείνο το διαγωνισμό, μάλιστα, παρουσιαστής ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που ασφαλώς γνωρίζει την κοπέλα και αποτέλεσε την πρώτη της επαφή με τη showbiz. Πέραν αυτών, η Χριστιάνα γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στο νησί της, τη Λήμνο.

Λατρεύει να διαβάζει βιβλία λογοτεχνίας, ψυχολογίας, αυτοβελτίωσης, αλλά και να ασχολείται με το fitness και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά και στο προφίλ της Χριστιάννας στο Instagram...








Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.