Ads Top

Survivor 2025: Πολλοί το είδαν λίγοι το κατάλαβαν - Οι 3 μεγάλες αλλαγές που «πρόδωσε» το trailer



Η πολύ μεγάλη ώρα φτάνει και το Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με το ριάλιτι επιβίωσης να είναι έτοιμο να γυρίσει στις ρίζες του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για την φετινή σεζόν.

Η χρονιά αυτή για το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες. Νέοι παίκτες εντάσσονται στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου και η μορφή του Survivor αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετική σε σύγκριση με όσα είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, σημειώνοντας αλλαγές σε δομικά του κομμάτια, ώστε να κερδίσει και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού.



Το τελευταίο trailer ήδη μας προϊδέασε για όσα έρχονται. Το Survivor, πράγματι, αρχίζει να θυμίζει σε αρκετά σημεία την παλιότερη μορφή του, που ήταν πολύ πιο σκληρή, με τρεις διαφοροποιήσεις ήδη να εντοπίζονται στο κλιπ αυτό και να δείχνουν, ότι όλοι παλεύουν πραγματικά για την επιβίωση.

Survivor spoiler 2025: Οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται στο φετινό Survivor



Αρχικά, τα ονόματα των «Τίγρεων» και των «Αετών» είναι η πιο απλή αλλαγή, που βλέπουμε. Δεν υπάρχουν, δηλαδή, Μαχητές και Διάσημοι, όπως είχαμε συνηθίσει τα τελευταία επτά χρόνια, ενδεικτικό και συμβολικό βέβαια των υπόλοιπων αλλαγών, που έχουν συντελεστεί. Στο παλιό Survivor, βέβαια, υπήρχαν απλά οι Βόρειοι και οι Νότιοι.

Πολύ μεγάλη αλλαγή, επίσης, αποτελεί η διαμόρφωση των καλυβών των ομάδων. Όπως φαίνεται στο trailer, δεν υπάρχει... η παραμικρή κατασκευή από την παραγωγή, κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες θα φτιάξουν τις καλύβες μόνοι τους. Το αν θα δοθούν υλικά στην νικήτρια ομάδα της πρώτης δοκιμασίας, θα φανεί από το ποιο θα είναι το έπαθλο, που θα ανακοινωθεί.



Η τρίτη και επίσης σπουδαία αλλαγή, αφορά μάλλον τις αποχωρήσεις. Στο παλιό Survivor γνωρίζαμε, ότι όποιος ψηφιζόταν από τους συμπαίκτες του, αυτόματα αποχωρούσε χωρίς επιπλέον αγώνισμα για την παραμονή. Μένει να φανεί το τι θα ανακοινώσει και ο Λιανός, όμως δεν αποκλείεται να δούμε τεράστιες διαφοροποιήσεις και σε αυτό, σε ένα είδος... ξαφνικού θανάτου στο συμβούλιο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.