Ads Top

Survivor 2025 Πρεμιέρα 16/9: Ποιος είναι ο Στέφανος Βλάχος που κλέβει την παράσταση με το καλησπέρα σας


Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος χαρακτηριστικά έρχεται στο συγκεκριμένο Survivor επειδή είναι διαφορετικό, όπως διαφορετικός είναι και ο ίδιος

Πρεμιέρα κάνει απόψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, κλασικά, το Survivor, ένα Survivor φουλ ανανεωμένο που δεν θυμίζει σε τίποτα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής. 18 νέοι παίκτες που απαρτίζονται από tiktokers και youtubers βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο! 



Ανάμεσα σε αυτούς και ο Στέφανος Βλάχος, ανερχόμενος tiktoker που μετρά 11 χιλιάδες followers περίπου αλλά τα βίντεο του έχουν φτάσει μέχρι και 1 εκατομμύριο views!

Ο 20χρονος Στέφανος που όπως θα δείτε παρακάτω ξεχωρίζει στο trailer της πρεμιέρας αφού αναφωνεί «Period» δηλώνει νοσηλευτής στην Αθήνα. Έχει κάνει πρωταθλητισμό στο στίβο, τέσσερα χρόνια ενόργανη γυμναστική και έχει γενικότερα άριστη σχέση με τον αθλητισμό.



Σπούδασε νοσηλευτική αποκτώντας εξειδίκευση στην ψυχιατρική. Του αρέσει πολύ η μόδα, την παρακολουθεί, ασχολείται με το στυλ και κάνει μεταποιήσεις σε ρούχα. Aν και μικρός σε ηλικία, είναι αποφασισμένος να δείξει στον κόσμο ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει μέσα στο παιχνίδι.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος χαρακτηριστικά έρχεται στο συγκεκριμένο Survivor επειδή είναι διαφορετικό, όπως διαφορετικός είναι και ο ίδιος.

Το Tik tok account του Στέφανου Βλάχου




@stefanosvlx #foryou #macarena #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος - kingsbandtv

@stefanosvlx

No hate to her but

♬ ion care cuz he did it first - ice spice

@stefanosvlx #fypシ゚viral #viral #fypシ゚ ♬ Rack x Light Ego Therapy Album - TRAP INDUSTRY

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.