Ads Top

Survivor 2025: Η Αγγελική Κατσίνη είναι το απόλυτο φαβορί για τα 100.000 ευρώ - Η ήρεμη δύναμη που την έκανε να ξεχωρίσε


Το Survivor ξεκίνησε και για την φετινή σεζόν, με τους παίκτες να βλέπουν μπροστά τους ένα πολύ διαφορετικό σκηνικό να απλώνεται, καθώς θα χρειαστεί να παλέψουν σε συνθήκες επιβίωσης πολύ πιο σκληρές σε σύγκριση με όσα είχαμε συνηθίσει στους προηγούμενους κύκλους.

Οι καταστάσεις, που θα ζήσουν, δεν έχουν καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και ο Γιώργος Λιανός ήδη μας έχει προειδοποιήσει για όσα έρχονται στη συνέχεια. 


Άλλοι παίκτες το έχουν πάρει καλά, άλλοι... λιγότερο, με αρκετούς να έχουν πρωταγωνιστήσει με την έντονη προσωπικότητα, αλλά ορισμένους να ξεχωρίζουν χωρίς να χρειάζεται να προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή.

Survivor 2025: Η Αγγελική Κατσίνη ξεχώρισε με το δικό της τρόπο



Μια τέτοια περίπτωση είναι η Αγγελική Κατσίνη, η οποία από την πρώτη κιόλας μέρα προκαλεί πολύ θετική εντύπωση. Η αθλητική της εμφάνιση και η αποφασιστικότητά της, χωρίς απαραίτητα να έχει τους... στρατιωτικούς τρόπους της Γεσθημανής Κουτούζογλου, καθώς και η ηρεμία της σε κάθε διάλογο και καβγά ανάμεσα στους συμπαίκτες της, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες, την έχουν ήδη ξεχωρίσει ως ηγετική προσωπικότητα.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στην ψηφοφορία για αρχηγό των Αετών, ισοβάθμησε με συμπαίκτριά της, αλλά έχασε στην... επιλογή για το σε ποιο χέρι του Λιανού βρισκόταν το πετραδάκι. Οι συμπαίκτες της τη διάλεξαν και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αρχηγός, έχοντας καταφέρει να εγκαθιδρυθεί ως ήρεμη δύναμη των Αετών.



Η ψηφοφορία και μόνο, που κόντεψε να την αναδείξει σε αρχηγό, αλλά και η απόφασή της να ψηφίσει μια γυναίκα, έχοντας λόγο, μαζί με τις ικανότητές της, μας προϋποθέτουν για μια μακρά πορεία, όπου μπορεί να γίνει το «μαύρο άλογο» για τα 100.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.