Ads Top

Survivor 18/9: Τεράστιες ανατροπές στο Νησί της Εξορίας – Δημιουργήθηκαν ήδη οι πρώτες κλίκες - Τι δεν έχει δείξει ο ΣΚΑΪ


Όπως γνωρίζουμε εδώ και χρόνια το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, ωστόσο το φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει βαλθεί να… σπάσει κάθε ρεκόρ.

Τα όσα είδαμε το βράδυ της Τρίτης, δικαιολογούν απόλυτα αυτόν τον χαρακτηρισμό, ακόμα και αν βρισκόμαστε στις πρώτες μέρες της επιστροφής του.



Αρχικά λοιπόν, βλέπουμε ότι η Ελένη έχει δεύτερες σκέψεις για τις επιλογές της, που έφεραν την Ekaterina στο Νησί της Εξορίας, αλλά ξέρει ότι πρέπει να ζήσει με αυτό που έκανε, ενώ την ίδια στιγμή οι «Αετοί» έχουν αρκετά θέματα, αφού οι ισχυροί χαρακτήρες που προσπαθούν να κυριαρχήσουν και φέρνουν διαμάχες.

Από κει και πέρα, αρκετοί παίκτες μιλούν για τις πρώτες μέρες στο νησί και στις παραλίες, αλλά και για τους λόγους που μπήκαν στο Survivor, προκειμένου να έχουν μία καλύτερη ζωή και να ζήσουν αυτή την απίστευτη εμπειρία.



Ωστόσο δεν έχουν και πολύ χρόνο να σκεφτούν, αφού άμεσα θα πρέπει να μπουν σε νέο αγώνισμα, που θα τους αποφέρει τα πρώτα εργαλεία που θα χρειαστούν για να επιβιώσουν. Αυτό που δεν ξέρουν όμως είναι ότι η Ekaterini βρίσκεται στο Νησί της Εξορίας και εκεί τη συναντούν πέντε νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.