Ads Top

Αποφάσισε ο Μπαρτζώκας για τους ξένους στο SuperCup!


Ποιος θα μείνει εκτός για τα παιχνίδια στη Ρόδο, το πρόβλημα που παρουσίασε στα φιλικά και πότε επιστρέφουν οι τραυματίες

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει και του Super Cup της Ρόδου, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.



Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» έκανε έναν απολογισμό για την εικόνα που έδειξαν οι Πειραιώτες, αλλά και ο Παναθηναϊκός, στα φιλικά προετοιμασίας, τονίζοντας πως αμφότερες οι ομάδες δεν βρίσκονται στην επιθυμητή κατάσταση ακόμα για το Super Cup.

Αναφορικά με το χθεσινό φιλικό με την Τράπανι, στάθηκε στις αμυντικές αδυναμίες που βγήκαν στον... αφρό, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του αμυντικά, γιατί όλη η φιλοσοφία του είναι στημένη πάνω στους Φαλ και Μιλουτίνοφ. Επιθετικά δείχνει ότι έχει ταλέντο και έβγαλε αυτοματισμούς. Την τελική έκδοση του Ολυμπιακού θα τη δούμε όταν μπει ο Φαλ αρχικά και μετά ο Μιλουτίνοφ».



Τέλος αναφέρθηκε και στους ξένους που θα αγωνιστούν στο Super Cup της Ρόδου, τονίζοντας πως ουσιαστικά θα δηλωθεί στην 7άδα ο Σακίλ ΜακΚίσικ, αλλά στην 6άδα που θα αγωνιστεί θα δούμε αυτούς που είχαμε δει και στο τουρνουά του Ηρακλείου. Δηλαδή εκτός θα μείνουν οι τραυματίες Μιλουτίνοφ, Φαλ και Έβανς

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.