Ads Top

Αλλάζουν οι κριτές, αλλάζει ο παρουσιαστής: H απόλυτη ανατροπή με την πρεμιέρα του «The Voice» στον ΣΚΑΪ


Πλήρως ανανεωμένο και χωρίς Σάκη Ρουβά  επιστρέφει το «The Voice» για τον νέο του κύκλο στον τον ΣΚΑΪ.

Αν και ακόμα οι υπογραφές δεν έχουν πέσει, φέτος θα δούμε δύο πολύ φρέσκα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή δίπλα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη: τους Γιώργο Μαζωνάκη και Χρήστο Μάστορα. Επιπλέον, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο ΣΚΑΪ έχει προσεγγίσει και την 20χρονη τραγουδίστρια Αναστασία -η οποία έχει τεράστια απήχηση στη νεολαία- με σκοπό να αναλάβει το backstage του μουσικού σόου!



H ίδια, βέβαια, έκανε την ενήξερη μπροστά στις κάμερες, καθώς έχει ρητή εντολή από τον ΣΚΑΪ ναμην αποκαλύψει το παραμικρό για την εμπλοκή της, προτού προβεί το κανάλι σε ανακοινώσεις.

Όσο για τον παρουσιαστή;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη για την εκπομπή «Breakfast@Star», ούτε ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει υπογράψει ακόμα, ωστόσο θεωρείται το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση του σόου και δύσκολα θα μπορούσε να χαλάσει η «συμφωνία».



Η ανατροπή, λοιπόν, βρίσκεται στην πρεμιέρα του νέου κύκλου του «The Voice», καθώς κόντρα σε ό,τι σευνέβαινε τα τελευταία χρόνια που το μουσικό σόου του ΣΚΑΪ ξεκινούσε τέτοια περίοδο, τώρα δεν πρόκειται να το δούμε πριν τα μέσα του Οκτώβρη «και βάλε», όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοσιογράφος στον αέρα του Star.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.