Ads Top

Ο διαιτητής του τελικού Champions League στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός!


Ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, που σφύριξε τον περασμένο τελικό του Champions League, θα δώσει το «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Με άρωμα τελικού Champions League το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 



Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της ερχόμενης αγωνιστικής και όπως ενημέρωσε, ο Σλοβένος, Σλάβκο Βίντσιτς, που σφύριξε τον τελικό του περασμένου Champions League, θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και τους «πράσινους».

Βοηθοί του Βίντσιτς θα είναι οι συμπατριώτες του, Αντράζ Κόβατσιτς και Τόμας Κλάντσικ, VAR ο Ολλανδός, Πολ Φαν Μπόνκελ με βοηθό τον Στέφανο Κουμπαράκη, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης.



Από εκεί και πέρα, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός θα βρεθεί ο Βεργέτης, με βοηθούς τους Παπαδάκη και Αρμακόλα. VAR θα είναι ο Παπαδόπουλος, ενώ τέταρτος ο Πολυχρόνης.

Στην OPAP Arena για το ΑΕΚ - Βόλος, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φωτιάς, με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Μηνούδη. VAR θα είναι ο Απτοσόγλου, ενώ τέταρτος θα είναι ο Κατσιγκογιάννης.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Λαμία – Athens Kallithea (18:00)
Παπαπέτρου (Κομισόπουλος, Διαμαντής)

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (20:00)
Τσιάρας (Οικονόμου, Σάββας)

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός (16:30)
Πουλικίδης (Κόλλιας, Χριστάκογλου)

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (18:30)
Βεργέτης (Παπαδάκης, Αρμακόλας)

ΟΦΗ – Άρης (20:30)
Σιδηρόπουλος (Κωστάρας, Κολλιάκος)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:30)
Βίντσιτς (Κόβατσιτς, Κλάντσικ)

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΕΚ – ΝΠΣ Βόλος (20:00)
Φωτιάς (Φωτόπουλος, Μηνούδης)

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.