Ads Top

Καταπέλτης Ιερέας για χωρισμό Κουρή–Τοπαλίδου: «Ήταν ασέβεια αυτό που έκανε μέσα στην εκκλησία γι’αυτό χώρισαν


Ο Νίκος Κουρής έκανε unfollow την Έλενα Τοπαλίδου και διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου τους από το instagram, με συνέπεια να οργιάζουν οι φήμες περί χωρισμού.

Σε διάσταση Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου;


Ωστόσο, η χορεύτρια διέψευσε στο TLIFE τις φήμες περί χωρισμού, ενώ από την πλευρά του, ο ηθοποιός κρατά σιγή ιχθύος, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι το ζευγάρι είναι σε διάσταση, εδώ και πέντε μήνες.

Οι αντιδράσεις για την πιρουέτα της συζύγου του Νίκου Κουρή στον γάμο

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβρη του 2023, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου, με την πιρουέτα της χορεύτριας, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, να προκαλεί αρκετές αντιδράσεις.




Ο ιερέας Ιωάννης Γεωργακόπουλος, μιλώντας στο ekklisiaonline.gr για τον χωρισμό τους, υπογράμμισε ότι «ο Γάμος προϋποθέτει ευλάβεια, ευσέβεια και πνευματικότητα. Όμως πάνω από όλα απαιτεί ΗΘΟΣ. 

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η κυρία Τοπαλίδου προχώρησε σε μια βλάσφημη πιρουέτα μπροστά στο Ιερό, μπροστά στον Ιερέα κατά τη διάρκεια της Τελέσεως του Ιερού Μυστηρίου του Γάμου της σαν να ήταν σε κάποιο καμπαρέ, μη σεβόμενη την ιερότητα του χώρου. Κανένας σεβασμός, καμία ευσέβεια. 



Οι άνθρωποι αυτοί δεν κατάλαβαν τι σημαίνει πνευματική ένωση, κάτω από τα δεσμά του Γάμου, ενώπιον του Θεού και την ασέβειά τους αυτή πληρώνουν σήμερα. Λογικό επακόλουθο το διαζύγιο μετά την βλάσφημη πιρουέτα της στην Εκκλησία».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.