Ads Top

Η ηχηρή απουσία από το γάμο Θεοδώρας και Μάθιου Κουμάρ - Μαθεύτηκε ο λόγος που δεν πήγε


Η θεοδώρα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάθιου Κουμάρ το απόγευμα του Σαββάτου 28/9 σε μια όμορφη τελετή στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό της Αθήνας, όπου κηδεύτηκε και ο πατέρας της Θεοδώρας, τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος είχε κάνει και τον γάμο του με την Άννα – Μαρία στον ίδιο ναό το 1964.

Η τελετή ξεκίνησε στις 17:30, παρουσία 250 περίπου λαμπερών καλεσμένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανάμεσά τους, διάφορα μέλη βασιλικών οικογενειών από την Ευρώπη, καθώς και αρκετοί celebrities.



Από το γάμο όμως υπήρξε μια ηχηρή απουσία η οποία συζητήθηκε έντονα. Ο λόγος για την Τατιάνα Μπλάτνικ της οποία ο χωρισμός από τον Νικόλαο αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες, με τους δυο τους όμως να κρατάνε καλές σχέσεις.

Ο λόγος που δεν βρέθηκε στο γάμο η Τατιάνα Μπλάτνικ


Τι και αν όλοι οι γαλαζοάιματοι βρισκόντουσαν στην Αθήνα για το γάμο, η Τατιάνα πήγη στον Μύτικα, πήρε τον εξοπλισμό της και έκανε ανάβαση στο βουνό. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Όλοι έχουμε τα δικά μας βουνά που θέλουμε να ανεβούμε στη ζωή μας. Επιτέλους θα ανέβω ένα βουνό που περίμενα να το ανέβω εδώ και χρόνια, τον Όλυμπο», έγραψε χαρακτηριστικά.



Πολλοί λοιπόν αναρωτήθηκαν γιατί δεν πήγε στο γάμο, αφού με τον πρώην σύζυγό της διατηρούν καλές σχέσεις και η οικογένεια του για πολλά χρόνια ήταν και δική της.

Την απάντηση όμως για τις σχέσεις τους έδωσε με μια δεύτερη ανάρτηση στο προφίλ της, αφού μοιράστηκε φωτογραφία της Θεοδώρας με τον σύζυγό της, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να "κλείσει" στόματα.

Η ανάρτηση που άφησε πολλά υπονοούμενα για τη ζωή μετά το χωρισμό

«Χαρούμενη που είμαι πίσω στο "χαλάκι" μου.

Η πειθαρχία είναι ελευθερία. Ήταν ένας χρόνος αλλαγών, ένας χρόνος προκλήσεων και αυτό σημαίνει επίσης ευκαιρίες για ανάπτυξη, τις οποίες αγκάλιασα λόγω της δουλειάς & της ομάδας με την οποία περιβάλλομαι.



Ωστόσο, ξέχασα κάπως ένα πράγμα: ναι, κατάφερα να μείνω συνεπής με την άσκηση μου, πειθαρχημένος με τη ρουτίνα μου, πιστός στον λόγο μου, ολοκληρώνοντας έργα αλλά όσα ξέχασα καθώς περνούσε ο χρόνος - τα όριά μου και ότι ο "νέος εαυτός μου" χρειαζόταν χρόνο για να επεξεργαστεί και να απορροφήσει τις αλλαγές. Άρχισα να ακούω όλους τους άλλους τις τελευταίες εβδομάδες και όχι το ένστικτό μου και επέστρεψα νιώθοντας εξαντλημένη εξαιτίας αυτού.

Αυτό που μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η πειθαρχία ΕΙΝΑΙ ελευθερία. Από εκεί μπορείς να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα.

Ακόμα και αν εμφανίζεσαι για 30’ και κάνεις διατάσεις σημαίνει ότι μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου. Αν λες ότι θα κάνεις κάτι για τον εαυτό σου κάντο, αν όχι σταματάς να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και είσαι το μόνο άτομο που δεν πρέπει να απογοητεύσεις.

Μετά από χρόνια ασυνεπής με τον εαυτό μου, αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο περήφανος φέτος είναι να είμαι συνεπής και να βλέπω αλλαγή νου, σώμα και πνεύμα. Είναι η συνέπεια που φέρνει την αλλαγή.

Σήμερα, απλά με το να μου απαντήσετε, το χαμόγελό μου επέστρεψε. Μόνο εσύ ξέρεις τι ανάβει την ψυχή σου.. για μένα είναι απλό- νιώθω υγιής, παθιασμένος & στοχευμένος. (Και ανυπομονώ να επιστρέψω στους "δικούς μου")», έγραψε στην ανάρτηση της η Τατιάνα Μπλάτνικ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.