Ads Top

«Θέλω να πω ακόμα ένα τραγούδι…»: Ραγίζει καρδιές η Μαρινέλλα μέσα από την Εντατική – Έκλαιγαν οι νοσοκόμες


Μια απίθανη αποκάλυψη έκανε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας για τη Μαρινέλλα. Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στο Πρωινό, όταν η σπουδαία ερμηνεύτρια βρισκόταν στο ιατρείο του Ηρωδείου, ζήτησε από τον γιατρό να την αφήσει να βγει και να πει ακόμα ένα τραγούδι.

«Ο Αντώνης Ρέμος ήταν συνέχεια στο πλευρό της Μαρινέλλας. Της μίλαγε συνέχεια αυτά τα 45 λεπτά πριν έρθει το ασθενοφόρο. 



Η Μαρινέλλα ήταν σε μια «νιρβάνα», αλλά είχε επικοινωνία. Και θα σας πω κάτι που πάλι ανατριχιάζω. Ξέρετε ποιο ήταν το μέλημα αυτής της γυναίκας που το έλεγε στον γιατρό και τον Αντώνη; “Τι θα γίνει τώρα με τη συναυλία;”, του έλεγε μάλιστα του γιατρού “δεν με αφήνεις να ανέβω, να πω ακόμα ένα κομμάτι;”. Αυτό που σας λέω το είπε στον γιατρό, τη Χαμένη Κυριακή ήθελε να πει.

Νόμιζε ότι είναι καλά ακόμα. “Να βγω να πω ένα κομμάτι και μετά να αποχωρήσω”. Και του Αντώνη του έλεγε “Αντώνη, τι θα γίνει με τη συναυλία; Τι θα κάνουμε τώρα;”. Και της έλεγε ο Ρέμος “κορίτσι μου, ησύχασε, θα τα κανονίσω όλα εγώ, θα γίνεις καλά και σε μερικές εβδομάδες, πριν χειμωνιάσει, θα επαναλάβουμε τη συναυλία”. Αυτοί είναι οι συγκλονιστικοί διάλογοι, για να καταλάβετε το μεγαλείο της γυναίκας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.



Μαρινέλλα: Αυτός ήταν ο πατέρας της κόρης της, ο γάμος που δεν έγινε, η πάμπλουτη οικογένεια, η ιππασία και ο θάνατος

Η Μαρινέλλα δίνει μία δύσκολη μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, έπειτα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου.

Δίπλα της βρίσκονται η οικογένειά της και λίγοι κοντινοί φίλοι, οι οποίοι, ωστόσο, δεν έχουν τη δυνατότητα να την επισκεφτούν στη ΜΕΘ μέχρι στιγμής.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που είναι κοντά της από την πρώτη στιγμή είναι η κόρη της, Τζωρτίνα Σερπιέρη, και η εγγονή της, Μελίνα Δασκαλοπούλου. Οι δύο γυναίκες κάθονταν στις πρώτες θέσεις του αρχαίου θεάτρου για να απολαύσουν την ερμηνεία της μητέρας και γιαγιάς τους, χωρίς να φαντάζονται την απρόσμενη και δυσάρεστη εξέλιξη που θα επακολουθούσε λίγη ώρα αργότερα.



Μαρινέλλα: Η αδυναμία στην κόρη της και η έννοια της μητρότητας

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη είναι το μοναχοπαίδι της Μαρινέλλας και η μεγάλη της αδυναμία. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μιλάει πάντα με λατρεία για την κόρη της, με την οποία έχει μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή σχέση. Σε συνέντευξή της στη Lifo, τον περασμένο Ιούνιο, είχε δηλώσει:

«Το ωραιότερο πράγμα που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια ήταν η γέννηση της κόρης μου, Τζωρτίνας. Ήταν στο Αρεταίειο, τον Ιούλιο του 1973. Όταν μου την έβαλαν στο στήθος, αποκοιμήθηκα. Εκείνα ήταν από τα πιο αξέχαστα λεπτά της ζωής μου. Όταν γίνεσαι μάνα αρχίζουν να σε κατακλύζουν οι υπαρξιακές ανησυχίες. Η ζωή σου παίρνει μια άλλη τροπή».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.