Ads Top

Η εξήγηση πίσω από την απόφαση Μεντιλίμπαρ για την επιστροφή Ανδρούτσου στην πρώτη ομάδα!


Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι πρακτικός άνθρωπος. Γενικότερα ρεαλιστής και σαν προπονητής. 

Όντως ήταν με απόφασή του η επιστροφή του Θανάση Ανδρούτσου στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Αλλά ήταν μια κίνηση λογικής και ευγένειας. Προς τον παίκτη και το club.



Αν δεν ήταν η ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό δεν θα είχε αντιμετωπιστεί με τέτοιο τρόπο η επιστροφή Ανδρούτσου. Βέβαια, επιστροφή δεν είναι ακριβώς, Ο Θανάσης Ανδρούτσος ήταν ο μόνος από τους κομμένους που δεν βρήκαν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους. Οι Βέζο και Ραντζέλοβιτς την τελευταία στιγμή πήραν μεταγραφή. Το προσπάθησε και ο Ανδρούτσος για μεταγραφή, αλλά δεν…

Από το να είναι ο παίκτης μόνος του και να κάνει επί της ουσίας… ατομικό πρόγραμμα, κρίθηκε καλύτερο να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους.



Κάτι οι μικροί που αποχωρούν για να παίξουν με την Κ19, κάτι οι διεθνείς, κάτι οι τραυματίες, έστω και σε λογική διτέρματος ο Ανδρούτσος θα φανεί χρήσιμος.

Η απόφαση του Μεντιλίμπαρ, λοιπόν, ήταν να μην «καεί» ένας παίκτης και να μην απασχολείται ένας προπονητής του Ολυμπιακού για ατομικές προπονήσεις. 

Διότι, οι «κομμένοι» πρέπει να προπονούνται με προπονητή που έχει UEFA Pro A. Μια λογική και ευγενική κίνησης από τον Βάσκο κόουτς. Σε έναν παίκτη που είναι και παιδί της ακαδημίας… Ας μην το ξεχνάμε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.