Ads Top

Γυρίζει άμεσα η Ελένη Μενεγάκη με εκπομπή που δεν φανταζόμασταν - Οριστικές εξελίξεις!


Εβδομάδες μετράμε πλέον για να δούμε ξανά την ξανθιά παρουσιάστρια στην τηλεόραση και μάλιστα σε ένα πρόγραμμα-έκπληξη!

Η τηλεοπτική σεζόν μπήκε με τα καλά -γι’ άλλους καλά και γι’ άλλους λιγότερο καλά- και ως την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας σχεδόν το σύνολο του προγράμματος των καναλιών ως το τέλος του 2024 θα έχει ξεδιπλωθεί.

Δύο απουσίες έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής, της Τατιάνας Στεφανίδου και της Ελένης Μενεγάκη.



Για την Ελένη Μενεγάκη όλοι συμφωνούν ότι η απουσία της θα είναι ολιγόμηνη, κάποια στιγμή μέσα στο 2025 θα τη δούμε να επιστρέφει.

Για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη μίλησαν σήμερα στο «Πρωινό Σουσού» η Ναταλία Ανδρικοπούλου της Real και ο Γιάννης Σκρομπόλας, διευθυντής του Zappit.

Η άποψη της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, συνεργάτιδας έως το τέλος της περασμένης σεζόν του «Πρωινού» είναι ότι, αφού πάρει τον χρόνο της, θα επιστρέψει με βραδινή εκπομπή.

«Η μεγάλη είδηση για την Ελένη Μενεγάκη είναι ότι, αυτό που μέχρι πέρυσι μας φαίνονταν απίθανο, δηλαδή να μετακομίζει στην βραδινή ζώνη πλέον είναι το μόνο σενάριο».



Ο Γιάννης Σκρομπόλας από την πλευρά του αποκάλυψε ότι η παρουσιάστρια είχε μια συζήτηση τις προηγούμενες ημέρες με τον Γιώργο Λεβέντη, διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου ΑΝΤ1. Το περιεχόμενο της συζήτησης δεν έγινε γνωστό και, όπως εκτίμησε ο έμπειρος δημοσιογράφος, το πιο πιθανό είναι ότι ήταν διερευνητική των προθέσεων της παρουσιάστριας η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με το κανάλι του Μαρουσιού.

Βέβαια, αξίζει να θυμηθεί κανείς ότι, ανακοινώνοντας την παύση της συνεργασίας της με το Mega, η παρουσιάστρια είχε συστήσει στους συνεργάτες της να παραμείνουν στο κανάλι, εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα διότι είναι «κανάλι – γωνία».

Δείτε τα βίντεο:







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.