Ads Top

Survivor 2025 Spoiler: Η τεράστια αλλαγή που θα ξενερώσει ΟΛΟΥΣ τους τηλεθεατές!


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όπου σιγά σιγά βαδίζουμε για τη μεγάλη πρεμιέρα του νέου κύκλου.

Οι πρώτοι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός έχουν αναχωρήσει ήδη για τον Άγιο Δομίνικο, με τον παρουσιαστή του Survivor να έχει κάνει και τις πρώτες τους αποκαλύψεις για τις αλλαγές που θα δούμε. 



Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όλα όσα έχουν έρθει στο φως, με τα περισσότερα να μην αρέσουν τόσο στο τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα μια συγκεκριμένα αλλαγή αναμένεται να ξενερώσει τους fans του Survivor και δεν πρόκειται για το γεγονός πως θα έχουμε λιγότερους μήνες δράσης.



Survivor 2025 spoiler 09/09: Η αλλαγή που θα τους ξενερώσει όλους

Τι είναι αυτό που θα σκορπίσει απογοήτευση στους τηλεθεατές; Ότι τα επεισόδια του φετινού Survivor θα προβάλλονται για μόλις δύο ώρες κάθε μέρα. Τέλος τα καθημερινά ξενύχτια μέχρι τη 01:00 το πρωί, αφού στις 23:00 θα έχουν πέσει οι τίτλοι τέλους τους κάθε επεισοδίου.



Επομένως το κάθε επεισόδιο θα κρατάει από τις 21:00 μέχρι τις 23:00 κάθε Κυριακή με Πέμπτη. Όσο για την πρεμιέρα; Η παραγωγή κάνει το παν για να έχει αρχίσει μέχρι την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, ενώ δεν αποκλείεται εφόσον όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσει και νωρίτερα... Υπομονή, λίγες μέρες έμειναν και οι αλλαγές θα είναι πολλές...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.