Ads Top

Εύη Βατίδου: «Η κυρία Μπάρκα έχει πολλά κιλά και δεν μπορεί να...» - Το σχόλιο για το βάρος της που θα συζητηθεί


Η Εύη Βατίδου σε βραδινή της έξοδο χθες Πέμπτη 26/9 έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπή, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τις εμφανίσεις των παρουσιαστριών στα πάνελ των εκπομπών. Για ακόμα μια φορά, η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή.

Με αφορμή την ερώτηση του δημοσιογράφου, δεν δίστασε να μιλήσει και για την Δανάη Μπάρκα και να σχολιάσει τα παραπανίσια κιλά της χωρίς να "κρατάει" τα λόγια της...



Το σχόλιο της Εύης Βατίδου για τα κιλά της Δανάης Μπάρκα

Αρχικά, η Εύη Βατίδου όπως σχολίασε οι παρουσιάστριες δεν ντύνονται ωραία, και συνεχίζοντας είπε για την Δανάη Μπάρκα: «Η κυρία Μπάρκα έχει πολλά κιλά και δεν μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα. Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, σε overweight».



Μετά την προβολή των δηλώσεων της στον αέρα του Happy Day στον ALPHA, το λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της, σχολιάζοντας πως τα όσα είπε ήταν άστοχα και άκομψα. 

Τα λόγια της αυτά δεν ήταν καθόλου υποστηρικτικά για τους ανθρώπους που προσπαθούν να αποδεχτούν το σώμα τους.



«Η άποψη ότι καμία δεν ντύνεται καλά είναι μία αχρείαστη ατάκα. Θεωρώ ότι μία γυναίκα πρέπει να δείχνει σε μία άλλη γυναίκα τον απαιτούμενο σεβασμό. Είναι ένα κορίτσι που έχει δουλέψει πολύ, δεν τα είχε έτοιμα να της τα προσφέρουν. Έχει ακούσει τα εξ αμάξης. Νομίζω ότι αν δει τη δήλωση, θα το μετανιώσει. Και υποτίθεται ότι ζούμε σε εποχή πολιτικής ορθότητας. Τώρα, να λες στην κάμερα ότι η Μπάρκα έχει πολλά κιλά, είναι μία αχρείαστη κουβέντα», σχολίασε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.