Ads Top

«Δείξε τους πώς γίνεται»: Όλο το ίντερνετ αποθεώνει τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη για την ερμηνεία στον Τιμωρό


Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε guest ρόλο στη νέα σειρά «Τιμωρός», ωστόσο ο ίδιος ήταν τόσο καλός που όλο το internet τον αποθέωνε, χρησιμποιώντας πολύ όμορφα λόγια.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και το απέδειξε για μία ακόμη φορά με το ρόλο που έπαιξε στη σειρά του Alpha «Τιμωρός», ο οποίος συγκέντρωσε τα θετικά σχόλια πάρα πολύ κόσμου.



Όλο το internet αποθέωσε τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη για την τρομερή ερμηνεία του – «Δείξε τους πώς γίνεται», έλεγε ο κόσμος

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, αν και σε… guest ρόλο στη νέα σειρά «Τιμωρός» του Alpha, που έκανε πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου, κατάφερε με λίγες μόνο σκηνές να ξεδιπλώσει εκ νέου το ταλέντο του και να αποθεωθεί στα social media.



Η σειρά απέσπασε θετικά σχόλια στο X (Twitter) για την πλοκή της, την αγωνία, τις ανατροπές και το εξαιρετικό της καστ, με κάθε ηθοποιό να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Ιδιαίτερα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ξεχώρισε, αποδεικνύοντας τη δεξιοτεχνία του τόσο στην κωμωδία όσο και στο δράμα.

Οι θεατές που παρακολούθησαν τη σειρά γέμισαν το «X» με διθυραμβικά σχόλια, επαινώντας την ερμηνεία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

Δείτε μερικά από τα σχόλια








ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.