Ads Top

Αποκάλυψη Σφαιρόπουλου για Πετρούσεφ - "Όλα εξαρτώνται από..."


Παραμένει στο επίκεντρο το μέλλον του Σέρβου ψηλού μετά την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ από τον Ολυμπιακό!

Τι συμβαίνει με τον Φίλιπ Πετρούσεφ και ποιος θα κρίνει το πού θα παίζει μπάσκετ τη νέα σεζόν. Η μεταγραφή Φουρνιέ, ο Ερυθρός Αστέρας και η στάση του Ολυμπιακός.



Ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι στο επίκεντρο του ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες αλλά ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος, κατέστησε σαφές σε δηλώσεις του ότι η απόφαση είναι του Ολυμπιακού και ακόμη δεν υπάρχει «καπνός».

«Σίριαλ» Πετρούσεφ, το οποίο αναζωπυρώθηκε μετά την έλευση του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό, αλλά το οποίο όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμη!



Ο ψηλός του Ολυμπιακού έχει συνδεθεί με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου τις τελευταίες ημέρες, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση της μεταγραφής, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όταν ρωτήθηκε.

«Ο Πέτρουσεφ είναι ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού, εκείνοι αποφασίζουν, δεν ξέρουμε τίποτα», τόνισε αρχικά ο Έλληνας κόουτς, προτού συνεχίσει: «Φυσικά και είναι ευπρόσδεκτος, είναι και Σέρβος, αλλά όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό, όχι από εμάς γιατί έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο φετινό ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα, που έχει ήδη «ετοιμοπόλεμους» 16 παίκτες:



«Οι περισσότεροι τραυματισμοί που είχαμε την περασμένη σεζόν ήταν άτυχοι, όχι επειδή κάναμε κάτι λάθος… Κάποια παιχνίδια παίξαμε υπέροχα, μερικά άσχημα λόγω τραυματισμών… Γι’ αυτό έχουμε τώρα ένα ρόστερ με 16 παίκτες έτσι ώστε να καλύψουμε αυτές οι καταστάσεις. Για να μας καθοδηγεί και η ποιότητα και η ποσότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.