Ads Top

Υποβασταζόμενη η Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον σάλο του τρίτου προσώπου και διαζυγίου από τον Μίνω Μάτσα - Η αντίδραση της στις κάμερες


Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση του διαζυγίου της πραγματοποίησε η Όλγα Κεφαλογιάννη και όπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για το δυσάρεστο γεγονός του χωρισμού από τον Μίνω Μάτσα.

Η υπουργός Τουρισμού προσπάθησε να αποφύγει τους δημοσιογράφους, ωστόσο μάταια, με αποτέλεσμα να κάνει μια δήλωση που αφορούσε την εκδήλωση, αποφεύγοντας διά ροπάλου ερώτηση για τον χωρισμό της.



Η πρώτη εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά την είδηση διαζυγίου

«Έχουμε έρθει εδώ για κάτι πολύ σημαντικό. Αυτή η συναυλία ήταν μια συναυλία για την Ίμβρο. Είναι ό,τι πιο σημαντικό μπορούσαμε να κάνουμε. 

Πρέπει να είμαστε εδώ παρόντες όλοι, παρουσία και του Παναγιωτάτου. Ήταν μια καταπληκτική βραδιά για έναν πάρα πολύ σημαντικό σκοπό. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει τις χαμένες πατρίδες. Ήταν και πολύ συγκινητικό που είδαμε τα παιδάκια», ανέφερε, με τους δημοσιογράφους να την «κυνηγούν» για να μάθουν για τον χωρισμό.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.